Rusya GP'de Takımına Kızan F1 Pilotu Pierre Gasly, Aracına Yumruk Attı

Rusya GP'de Takımına Kızan F1 Pilotu Pierre Gasly, Aracına Yumruk Attı

Rusya GP'de Takımına Kızan F1 Pilotu Pierre Gasly, Aracına Yumruk Attı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 15. ayağı olan Rusya Grand Prix'si öncesinde gerçekleştirilen sıralama turlarında Alpha Tauri  takımının pilotu Pierre Gasly takımı kendisini dinlemeyince çılgına döndü ve takımına kızarak aracına yumruk attı.

Formula 1 2021 sezonunun 15. yarışı olan Rusya'da heyecan devam etti. Krasnodar şehrindeki Soçi pistinde gerçekleşen antrenman turları, yoğun yağışın aşırı ve şiddetli devam etmesi nedeniyle iptal edildi. Yalnızca sıralama turlarının gerçekleştirildiği bugünde oldukça sürpriz sonuçlara imza atıldı. McLaren takımının pilotu İngiliz Lando Norris 1.41.993 saniyelik derece elde etti ve polel pozisyonunun sahibi oldu. Yaşanan bu gelişmenin genç pilot kariyerinde ilk defa ilk celbin sahibi oldu. tıklayınız

Alpha Tauri Pilotu Gasly Çok Kızdı

Alpha Tauri takımında başarılı bir performans gösteren pilot Pierre gasly sıralama turlarında ikinci seansa gelindiğinde takımından lastikleri değişmesini istedi. Fakat lastik seçimi konusunda takımı kendisini dinlemediği için sinir küpüne döndü. Rakip takımlardaki pilotların lastik değiştirmeyi tercih etmesine rağmen takımınnı bunu yapmaması ve eski geçiş lastikleri ile sıralama turlarına devam etmesini istemesi nedeniyle başarılı pilot bu duruma çok sinirlendi. 12. sırada seansı bitirmesinin ardından sinirlerine hakim olmayı başaramayan Gasly, ardından araca yumruk atmaya başladı. 25 yaşındaki pilot sıralama turlarının ardından vermiş olduğu röportajda takımın kendisini yeni set lastik ile piste göndermemesinin büyük bir hata olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.