Safir Park'ta 2 artı bir 245 bin liradan başlıyor

Safir Park'ta 2 artı bir 245 bin liradan başlıyor

Şentürkler Mühendislik ve Güven İnşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen Safir Park'ta 2+1 rezidans daireleri 245 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

3 bin 500 metrekare alan üzerinde 13 katlı 2 blokta 182 konut ve 35 mağazadan oluşan Safir Park Residence projesi, her kesimden müşterilerine kaliteli bir yaşam sunarken, verdiği hizmetlerle rezidans anlayışını da değiştiriyor.

Safir Park, Residence  2 blokta 3 ayrı konsept anlayışı ile projelendirilen, Home/ofis ve Avm olarak ev hayali kuranlara ve yatırımcılara yeni yaşam alanları sunuyor. Dokuz farklı tipte 50 adet home ofisleri ile evde çalışmanın ayrıcalığını sunuyor.

Safir Park'ın üçüncü katında kapalı yüzme havuzu, fitness center ve sauna yer alıyor. Teras katta ise bin 900 metrekare yürüme parkuru, hobi odası, cep sineması, kafe ve vitamin bar, barbekü alanı gibi sosyal alanlarıyla sizleri bekliyor.

Safir Park Residence'ta 2+1'ler 245 bin TL ile 330 bin TL, 3+1'ler 380 bin TL ile 460 bin TL, 4+1'ler ise 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Peşin ödemede yüzde 3 oranında indirim uygulanan Safir Park Residence'te, konut krediside kullanılabiliyor.

Atatürk Havalimanı'na uzaklığı 17 kilometre olan proje E – 5'e bağlantısına 150 metre, Tem Otoyolu Bahçeşehir gişelerine beş kilometre mesafede inşa ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.