Salıcı: Telefonlarımız dinleniyor

Salıcı: Telefonlarımız dinleniyor

CHP'nin İstanbul teşkilatı ile belediye başkanları ilginç iddialarda bulundu. CHP'liler belediye başkanlarının telefonlarının dinlendiğini iddia etti.

 CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'daki CHP'li belediye başkanlarının neredeyse tamamının cep telefonlarının dinlenildiğini iddia etti.

İstanbul'un CHP'li 12 belediye başkanı Swisotel'de düzenlenen ''Sosyal Demokrat Belediyeler halk için çalışmaya devam edecek'' adlı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda başkanlar adına Oğuz Kaan Salıcı konuştu. Salıcı, Ak Parti hükümetinin CHP'li belediyelerden rahatsız olduğunu iddia ederek şunları söyledi: ''Şu anda 12 tane belediye başkanı İstanbul halkına hizmet vermeye çalışıyor. Fakat bundan rahatsız olan AKP Hükümeti, baskın furyasına 2010 yılında ilk önce Maltepe Belediyesi ile başladı. Ardından Silivri ve 2010 yılı içinde de Sarıyer, Avcılar, Büyükçekmece sonra tekrar Maltepe'ye döndüler. Kadıköy ve en son 2012 yılı içinde de Adalar Belediyesi'ne baskın düzenlediler.''

"BAŞKANLARIMIZIN TELEFONLARI DİNLENİYOR"

''Bizim belediye başkanlarımızın neredeyse tamamının cep telefonları dinlenmektedir'' diyen Salıcı, ''Belediye başkanının telefonunu dinlemek ve baskı altına almaktan belediye çalışanlarını kameralar eşiğinde tutuklamaktan ve daha sonra da paşa paşa salıvermekten amaçlanan şey nedir'' diye sordu.

Son saldırıların Kadıköy ve Ataşehir belediyelerine yapıldığını söyleyen Salıcı, Büyükçekmece Belediyesi'ne 101. müfettişin inceleme için geldiğini ifade etti.

"GÜCÜNÜZ YETİYORSA SANDIKTA YENİN"

CHP'li belediyelerin veremeyeceği hesabı olmadığını ileri süren Salıcı, ''Bizim yapmış olduğumuz siyasetin sonucunda 2014 yılında şu anda temsil etmiş olacağımız belediyeleri tekrardan kazanacağımızdan ve bu belediyeleri alacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Eğer gücünüz yetiyorsa gelin bizim belediye başkanlarını sandıkta yenin. Gelin CHP'yi 2014 yılında sandıkta yenin.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.