Salih Güzel Adaylığını Açıkladı

Salih Güzel Adaylığını Açıkladı

AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Salih Güzel, Sarıyer Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladı. Güzel, "'Sarıyer’in CHP ile kaybettiği 5 yılını geri kazandıracağız" dedi.

 Salih Güzel ilçe teşkilatının yoğun olduğu büyük bir kalabalıkla Sarıyer Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim eden Güzel, kendisini desteklemeye gelen kalabalığa yaptığı konuşmada AK Parti’de birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hüseyin Özdemir: “Salih Güzel değerli bir yol arkadaşımız”

Salonu dolduran kalabalığa konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti bir çekim merkezi olduğunu belirterek, Güzel’in aday adaylığı ile ilgili, “Salih Güzel ile birlikte mesai yaptık. Sarıyer’in yetiştirdiği ender siyasetçilerinden biridir. 30 yıl süre zarfında Sarıyer’e hizmet etmiştir. Yürütme kurulumuzdan belediye başkan adaylığına talip arkadaşların çıkması beni ayrıca mutlu etmiştir. Biz hep beraber 2014 Mart sonunu zaferle taçlandıracağız” dedi.


Salih Güzel:" AK Parti kazanırsa Sarıyer kazanacak"

"Her seçimden zaferle çıkmış dünyanın en modern, en disiplinli partisi olan AK Parti’nin mensupları ile büyük bir zaferden önce bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum" diyen Güzel, “5 ay sonra belediye başkanlık makamına ben de dahil AK Parti’nin aday adaylarından bir kardeşime tevdi edileceğinden eminim. 11 yıldır Türkiye’de bütün problemleri ilmek ilmek çözen Başbakanımızın kadrosuyuz. Biz bu heyecan fırtınasına Sarıyer ölçeğinde katkıda bulunmak istiyoruz. AK Parti kazanırsa Sarıyer kazanacak Sarıyerliler kazanacak” dedi.

Sarıyer’e kaybettiği 5 yılını geri kazandıracağız

"Sarıyer’in mülkiyet problemini çözmeye AK Parti kadrolarının yüreği de gönlü de yeter” diyen Güzel, sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiçbir Sarıyerli Sarıyer’den başka bir yere gitmeyecek. Bu korkuyu besleyerek AK Parti’yi Sarıyer’de zor duruma düşüreceklerini zannedenlerin yanılgılarını hep beraber göreceğiz. Önümüzdeki 30 Mart seçimlerinden sonra Sarıyer’imiz kaybettiği 5 yılı hızla telafi edecek.” 

50 yıldır Sarıyer’de yaşıyorum

AK Parti’deki aday adaylarının fazla olmasının kendisini sevindirdiğini vurgulayan Güzel, “Sarıyer’de bazı partilerin aday bulamadığını biliyoruz. İçimizden biri aday olacak, diğer kardeşlerimiz onun yanında nefer olarak hep beraber kol kola olacağız. 62 yıllık bir Sarıyerli ailenin çocuğu olarak 50 yıldır Sarıyer’de yaşıyorum. Biz yetimin, garibin, mağdurun yanındayız. Belediye başkanlığı AK Parti’nin olacak bundan zerre şüphem yok. Ne olursa olsun ilçe başkanımın emrinde AK Partili bir nefer olarak beni sokaklarda gece-gündüz göreceksiniz” dedi. Güzel’in konuşması salonu dolduranlar tarafından dakikalarca alkışlandı. 



 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.