Sampaoli'nin Abu Bakar gibi bir forvete ihtiyacı olduğunu söylüyor

Sampaoli'nin Abu Bakar gibi bir forvete ihtiyacı olduğunu söylüyor

Beşiktaş Milletvekili Masis Kuyumcu'nun makalesi Şampiyonluğa hazırlanmak için ikinci yarıyı beklerken Weghorst'ta olacağımızı düşünüyorum.

 

Beşiktaş Milletvekili Masis Kuyumcu'nun makalesi Şampiyonluğa hazırlanmak için ikinci yarıyı beklerken Weghorst'ta olacağımızı düşünüyorum. Dünya devleri Manchester'dan teklif aldığı söyleniyor, Eminim hiçbir Beşiktaş taraftarı Weghorst'un gitmesini  istemez. Kalmak istemiyor, bırak gitsin. Bu nedenle yönetim suçlanamaz.

Beşiktaş'a gelip kabul ettiler, bedelini ödüyorlar. Arkamıza oyuncu taşımayı bırakalım, ne olacaksa başımıza gelecek onun yüzünden. Bu oyuncuların çoğu profesyoneldir. Şekli beğenmeleri beklenmez. Ücretsiz de değil. Kulüple imzalanan sözleşmeye cashbet sadık olmayanlara sevgi göstermemeliyiz.

Geçmişte iyi durumda olmayan birçok oyuncu geldi ve hala bizim için parladılar. Beşiktaş kulübü başkasının fazlalığı, sahnesi değil. Artık yürüyen takım olarak adlandırılmamalı, harika bir takım imajı oluşturmalı.

Şu anda Aboubakar'ın adından bahsediyoruz.

Beşiktaş'a gelmeden önce sakatlandı ve ne vereceğini bilmiyoruz. Yönetim, Şenol Hoca döneminde şampiyonluğa katkılarından dolayı kendisine vefa borçludur. Bonusu alamadı. Şampiyonluğa da harika bir performansla katkıda bulundu, şimdiye kadar çok iyi. Sezon sonunda çok fazla sakat hasta varken takımı mahvetti ve başkanın bunu kabul edeceğini sanmıyorum. Aynı şey  Caner ve Ozan için de geçerli bence.

Yarışmalar 10 Ocak Salı günü dünya çapında ve Türkiye'de heyecanlı geçecek. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak?

Al Nassr ile sözleşmesini feshedecek olan Aboubakar'ın takımıyla antrenman yaptı. Vincent Aboubakar'ın Al Nassr'dan ayrılması bekleniyor ve Beşiktaş'ın gündeminde takımıyla idmanlar var. Al Nassr, sosyal medya hesaplarından yıldızın cashbet giriş antrenmanda olduğu bir fotoğrafını paylaştı. Beşiktaş - Kasımpaşa Süper Lig 18. Hafta maçında takımının ikinci golünü atan Weghorst'un 'güle güle' hareketi herkesi şaşırttı.

Hollandalı golcünün taraftarlar önündeki hareketinin nedeni kısa sürede belli oldu. Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Hollandalı golcüyü kadrosuna katmak için çalışıyor. İngiliz oyuncunun Weghorst ile  ilk görüşmesi olumlu geçerken, oyuncu siyah-beyazlı yönetimden Beşiktaş'tan ayrılmak için teselli istedi.

Oyuncu teknik direktör BEŞİKTAŞ teknik direktörüyle görüştü

Şafak Malatya, Diagonal'a konuyla ilgili son gelişmeleri  şu şekilde aktardı: "Weghorst menajeri Simon Cziommer,  Beşiktaş yönetimiyle görüşmek üzere 9 Ocak 2023'te İstanbul'a geldi. Görüşmede Beşiktaş, yüksek bedelin oyuncudan ayrılmasını istedi çünkü orada.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.