Şampiyon Seyrantepe Of

Şampiyon Seyrantepe Of

İstanbul U-16 ligi 22. grubta şampiyonun belli olacağı baraj maçında Seyrantepe Of ve İkitellispor takımları Selimiye Stadında bir kez daha karşı karşıya geldiler.

  İstanbul U-16 ligi 22. grubta şampiyonun belli olacağı baraj maçında Seyrantepe Of ve İkitellispor takımları Selimiye Stadında bir kez daha karşı karşıya geldiler.

Ligi 38 puanla kapayan iki takımda şampiyon olmak için başladıkları mücadeleye dengeli başladılar, defans güvenliğini ön planda tutan her iki takım oyuncularıda zaman zaman kaleyi yoklasalarda galibiyet golünü bulamadılar. 15. dakikadan itibaren oyunda ağırlığını hissettiren ve maça ağırlığını koyan Seyrantepe Ofspor 21.dakikada Resul’un uzaktan attığı harika gol ile 1-0 öne geçti. Galibiyet golü ile moral bulan Seyrantepe Ofspor ilk yarıyı 1-0’ lık avantaj ile önde kapadı.

İkinci yarıya moralli başlayan Kağıthane temsilcisi Seyrantepe Ofspor 49.dakikasında Resul ile bir kez daha İkitellispor ağlarını havalandırarak skoru 2-0 yaptı.

Bu skorla morali bozulan İkitellispor oyuncuları, zaman zaman sertliğe başvurarak gördükleri kırmızı kart ile kalan süreye 10 kişi devam ettiler. 65.dakikada Burak’ın kullandığı serbest vuruşunu iyi  değerlendiren Melikşah takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın son düdüğü ile Bordo Mavili Seyrantepe Ofspor İkitellispor’u 3-0 lık bir net bir skorla geçerek grubunu şampiyon tamamlayıp kupasını kaldırdı.

Maç sonu görüşlerini bildiren Seyrantepe Ofspor'un başarılı Teknik Sorumlusu Ayhan Aktaş "Bundan sonra ki hedefimiz İstanbul elemelerini başarı ile geçmektir, yüreğiyle oynayan  tüm oyuncularımı canı gönülden kutluyorum " dedi.





Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.