Şampiyon Yeşilpınar..

Şampiyon Yeşilpınar..

İstanbul U-16 Ligi 24. Grup Takımlarından Yeşilpınar Şampiyon olmak için mutlak kazanması gereken maçta Sadabad Sahasında Kağıthanesporu zorda olsa 1-0 yenip şampiyon oldu.

Kağıthane Bld. Sadabad Sahasında oynanan mücadeleye ilgi büyüktü. Özellikle deplasman takımı Yeşilpınar ın yendiği takdirde şampiyon olacağı maça, havanında güzel olması sebebi ile seyircilerin gelmesi sevindiriciydi.



Maça hızlı  başlayan her iki takımda seyir zevki yüksek bir maç izleyeceğimizin sinyallerini verdi ilk dakikalarda. Yeşilpınar 10 dk. baskılarının meyvesini aldı, Yusufhan ın cezasahası dışından çektiği sert şuta Kağıthane kalecisi İbrahimin yapacak hiç birşeyi yoktu. Bu golle dahada moral kazanan Yeşilpınar ataklarını dahada sıklaştırdı. Kağıthane kalecisi ve defansının başarılı olmasından dolayı 2. golü bir türlü bulamadı.ilk yarıda deplasman ekibi Yeşilpınarın 1-0 üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıya Kağıthanespor etkili başladı, yaptığı ataklarda tehlikeli oluyorlardı, skoru korumak ve kontra toplarla gol arayan Yeşilpınar defansında açıklar veriyordu. Kağıthane ileri uç futbolcuları gol yollarında etkisizdi. her iki takımda bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-0 Yeşilpınarın üstünlüğü ile bitti. Maçtan sonra büyük coşku yaşayan futbolcular şampiyonluğu seyircileri ile doyasıya kutladılar.






KAĞITHANE  0 - YEŞİLPINAR  1

SAHA : 
Kağıthane Sadabad Sahası
HAKEM : Ercan Olgun****,
Fatih Yıldırım*, Eray Yılmaz*
SAHA KOMSERİ : Ali İhsan Bostancı
KAĞITHANE :
İbrahim***, Samet**, Emre***, Nevzat**, Burak***, Berkay**, Mücahit**, İhsan**, Kaan**, Doğyhan**, Çağatay**
YEDEKLER :
YEŞİLPINAR :  Enes***, Ömer***, Eray****, Fatihcan***,
Mehmet***, Zekeriya***, Furkan****, İsmail***, Yusufhan****, Berkay***, Enes***
YEDEKLER : Samet, Ufuk, Cihan, Melih, Uğur, Rıdvan, Burak




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.