Sancaktepespor'dan gol shov

Sancaktepespor'dan gol shov

U-15 Ligi 29. Grup’ta orta sıralardan üst sıralara yükselmek isteyen takımlardan Sancaktepespor ile Tokatköy takımları, Sarıgazi Stadında karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi evsahibi Sancaktepespor oynadığı güzel futbolla 5-0 kazanarak haftayı 3 puanla kap

U-15 Ligi 29. Grup’ta orta sıralardan üst sıralara yükselmek isteyen takımlardan Sancaktepespor ile Tokatköy takımları, Sarıgazi Stadında karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi evsahibi Sancaktepespor oynadığı güzel futbolla 5-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı. Karşılaşmaya iki ekipte hızlı başladı, maçı kazanmak isteyen takımların karşılıklı ataklarında daha etkili olan ev sahibi Sancaktepespor, 10.dakikada Uğurcan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Galibiyet golü ile oyunu daha iyi yönlendirip rakibinin üzerine giden ev sahibi ekip 20.dakikada Uğur ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Sancaktepespor'un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıdada üstünlüğü elden bırakmayan Yasin Gezgin'in öğrencileri 45 ve 57.dakikada Riber, 53.dakikada Batuhan ile üç gol daha bulup maçı 5-0 kazanması bildi. Karşılaşmanın Hakemi Rıdvan Özçelik yardımcıları Mehmet Demir ve Eren Acar, oldukça başarılı yönetimleri ile iki ekiptende tebrik aldılar. Sancaktepespor gelecek hafta Kartal Yuvası'na konuk olurken, Tokatköy ise evinde Valide Tayfunspor'u misafir edecek.

















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.