Sarıdağ, Beşiktaş'ın Dünya Kupası'na dönüşüyle ​​ilgili olası gelişmeleri de değerlendirdi

Sarıdağ, Beşiktaş'ın Dünya Kupası'na dönüşüyle ​​ilgili olası gelişmeleri de değerlendirdi

"Masuaku'nun kafası yok. Onun kötü bir oyuncu olduğunu söyleyemem, kötü niyetli bir oyuncu olduğunu söyleyemezsiniz ama  kafası  olmayan bir oyuncuya benziyor.

 

"Masuaku'nun kafası yok. Onun kötü bir oyuncu olduğunu söyleyemem, kötü niyetli bir oyuncu olduğunu söyleyemezsiniz ama  kafası  olmayan bir oyuncuya benziyor. Öğretmen Footballers'da bir ruh istediğimi söyledi. Burada kimin kalbi Beşiktaş ile atacak Tabii Masuaku da yorgun ama Şenol Hoca oyuncuların mental ve mental olarak  hazır olmasını istiyor.  Belki de bunu düşünmüştü. Şenol Hoca'nın eline çok büyük bir fırsat geçti ve bu kampı iyi değerlendirmek istedi. Beşiktaş'ın çok şansı var, masaya yumruk atıp "Ben de varım" diyebiliyorlar. Sadece büyük salon oyunlarını kaybetti ve harcayacak kredisi yok. Mesela Kadıköy'deki Fenerbahçe maçını kazanırsan bitirirsin, berabere  kalsan da bitirirsin. Başakşehir'i de Trabzonspor'u da bets4you yenmeden döneceksin, Galatasaray'ı nasılsa evinde yenmek zorundasın. Öğretmenler için büyük bir fırsat var, toplulukta sinerji olması gerekiyor, atmosfer değişikliği olması gerekiyor. Hava değişkendir ve kamp yapmak öğretmenin en sevdiği şeydir. Ghezzal oyunun kurallarını değiştiren en yaratıcı kişi ama siz onu da görmezden geliyorsunuz. Nisan-Mayıs gibi kritik anlarda geri dönebilecek ama Ghezzal yokmuş gibi davranmak zorunda kalacağız. " Devre arasında kesinlikle takviyeler olacak. Bu dönem, Şenol'un yeni transferlerle değil, çalışanlarla çalışma süresine fayda sağlayacaktır. Şenol, oyuncularla yakından ilgilenerek takım oluşumu hakkında daha net fikir sahibi olacak ve oyun planını kafasında yürütmek için de zaman kazanacaktır. 

Arteta'nın Beşiktaş'ın transfer programına 30 yaşındaki  Mohamed Elneny'yi katma kararı da gün yüzüne çıktı. Arteta, uzun süreli sakatlığının ardından beklenenden bir ay önce sahalara dönen Mohamed Elneny hakkında şunları söyledi: "Onun 12 hafta sahalardan uzak kalmasını bekliyorduk ama inanılmaz bir gelişme gösterdi. Antrenmanda. İyi bets4you giriş performans gösterdi ve mücadele etti." Arteta'nın orta sahasına dinamizm ve süreklilik katacak bir oyuncu için Arsenal'den resmi transfer talebi de ada medyası tarafından "zayıf" olmakla eleştirildi. Partey ve Granit Xhaka gibi oyuncuların yanı sıra Albert Sambi Lokonga da Arteta'nın kadrosundaki isimlerden biri. Arteta hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, oyuncu şu yanıtı verdi: "Mikel Arteta, Aubameyang'ı takımın dışında tutan bir teknik direktör.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.