Sarıgül CHP'li Gazetecinin Parmağını Çatlattı!

Sarıgül CHP'li Gazetecinin Parmağını Çatlattı!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yine öfkesine hakim olamadı. Sarıgül, fotoğrafını çeken gazeteciyle tartıştı. Tartışma sırasında, Gazeteci Karabulut'un parmağı çatladı.

       Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, dün gece geç saatlerde İstanbul'un Arnavutköy İlçesi'ndeki CHP örgütünü ziyaret etti. İlçe başkanı ve partililerle görüşen Sarıgül, İstanbul'a yönelik hedeflerini anlattı. Sarıgül, tüm yurttaşları pazar günü Zeytinburnu'nda yapacağı mitinge davet etti. Bu sırada, ilçe başkanlığı binasında bir kargaşa yaşandı. Sarıgül'ün korumalarının CHP'li bir kadınla yaşadığı gerilime şahit olan Gazeteci Metin Karabulut, "Biraz dikkat etsenize, kadınlar ezilecek'' dedi.
      Edinilen bilgiye göre, Gazeteci Metin Karabulut'un yanına gelen Sarıgül, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Galiba bilmiyorsun. Seni yaşatmam'' diye bağırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Gazeteci Metin Karabulut, olay anını şöyle anlattı:
     "Partili kadın ilçe binasında kargaşa yaşanınca arada kaldı. Ben de korumalara dikkat etmelerini söyledim. O sırada fotoğraf da çekiyordum. Fotoğraf çekmememi söylediler. Bu sırada Mustafa Sarıgül yanıma geldi ve bağırmaya başladı. “Sen benim kim olduğumu biliyor musun” diye bağırdı. Ve hızla kolumdan çekti. Ben kolumu geri çekerken, parmağım ellerinin arasında kaldı. Canım yandı, şok yaşadım. Parmağımı kurtarmaya çalıştım. Bu sırada Sarıgül bağırıyordu.''
     Arnavutköy'de Dakik Haber adlı yerel gazetenin sahibi olan Metin Karabulut, "Beni bölgede herkes tanır. Ben CHP'liyim. Ama Sarıgül gibi CHP'li değilim. Ben hayatımda böyle bir şok yaşamadım'' diye konuştu. Parmağının çatladığını ve film çektirdiğini söyleyen Karabulut, "Bugün hastaneden rapor alacak ve basın toplantısı düzenleyeceğim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gereğini yapar diye düşünüyorum'' dedi. Karabulut'un eşi ve kızının da CHP'de aktif görev yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.