Sarıgül döneminin sahte iskanı Keskin döneminde çözüldü!

Sarıgül döneminin sahte iskanı Keskin döneminde çözüldü!

Sarıgül döneminde, Şişli Belediyesi imar müdürlüğündeki personel ağır cezada yargılanarak ceza aldığı, 600 milyon dolarlık Mashattan’ın sahte iskan sorununun Muammer Keskin döneminde çözülmesinin perde arkası yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

SARIGÜL DÖNEMİNDE SAHTE İMZA İLE İSKÂN VERİLMİŞTİ

Sarıgül döneminin en karanlık olaylarından biri olan Mashattan sitesindeki, 1818 daireye sahte iskan verilerek, Şişli Belediyesi imar müdürlüğü personelinin sahte imza atmaları da kriminal incelemeyle ortaya çıktıktan sonra ağır ceza mahkemesinde yargılanarak ceza almalarına neden olmuştu.

HİÇBİR BAŞKAN SORUNU ÇÖZEMEMİŞTİ

Sarıgül döneminden buyana 15 yıldır çözülemeyen olay Muammer Keskin döneminde çözüme kavuşturulmuştu. Bu skandalın perde arkasındaki olaylar tek tek gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

SİTE SAKİNLERİ MUAMMER KESKİN İLE GÖRÜŞTÜ

Mashattan site sakinleri, sahte iskan skandalları nedeniyle Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra görüşme yaptıkları ortaya çıktı.

Keskin’in site sakinleri ile görüşmelerinden sonra, imar barışından yararlanmamalarına, hiçbir kanuni değişikliğin de olmamasına rağmen Mashattan sitesine iskan verilmeye başlanması, tüm dikkatleri Muammer Keskin ve Şişli Belediyesi’ne çevrilmesine neden oldu.

KESKİN’DEN SONRA RESÜL EMRAH ŞAHAN DA GÖRÜŞTÜ

Muammer Keskin, site sakinleri ile yaptığı toplantı sonrasında, o dönem Şişli Belediyesi’ndeki imardan sorumlu tek yetkili olan, aynı zamanda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da A takımında yer alan Resül Emrah Şahan ile görüştükleri de ortaya çıktı.

SORUN HANGİ ŞARTLARDA VE NASIL ÇÖZÜLDÜ

Şişli’de 15 yıldır hiçbir belediye başkanının çözemediği sahte iskan olayını Muammer Keskin’in hangi şartlarda ve nasıl çözüme kavuşturduğu araştırma ve soruşturma konusu oldu.

SKANDAL İHBARLAR GELMEYE BAŞLADI

Gazetelerimizde çıkan sahte iskan haberinden sonra her geçen gün çok çarpıcı ihbarlar gelmeye başladı. Gelen tüm ihbarlar titizlikle araştırılarak yaşananlar kamuoyu ve yetkililerle paylaşamaya devam edeceğiz.

Gelen ihbarlara bakıldığında, bu sahte iskan olayının arkasından çok farklı ilişki ve pazarlıkların çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.