Sarıgül: “Hedef ilk önce Şişli sonra Türkiye”

Sarıgül: “Hedef ilk önce Şişli sonra Türkiye”

Mustafa Sarıgül bayramlaşma etkinliğinde hedeflerinin ilk önce Şişli arkasından da Türkiye olduğunu açıkladı.

SARIGÜL HANGİ PARTİDEN ADAY OLACAĞI DAHİ BELLİ DEĞIL
Mustafa Sarıgül’ün daha Şişli’de hangi partiden aday olduğu dahi belli olmadan bu açıklamayı yapmasının sırrı merak konusu oldu.
Siyasi kulislerde ise bu konu ile ilgili bir çok spekülasyonlar konuşulmaya başlandı.

SARIGÜL BİRİLERİ İLE PAZARLIK MI YAPTI?
Sarıgül’ün bu açıklamasının arkasında birileri ile bir pazarlık yaptığı ve belirli sözler almasından başka bir açıklamanın olamayacağı ifade ediliyor.
Bu durumla ilgili de Sarıgül ve söz aldığı kişilerin Haziran seçimlerinin sona ermesini ve çıkacak sonuçları bekledikleri belirtiliyor.

SARIGÜL DSP İLE TEMASTAYDI
Mustafa Sarıgül yakın zamanda DSP üst yönetimi ile bir anlaşmaya vardığı hatta kendisi ile ilgili afiş ve broşürleri dahi bastırdığı konuşuluyordu.

DSP’NİN SEÇİMLERE GİREMEYECEĞİ AÇIKLANDI
Yüksek Seçim Kurulu’nun yayınladığı listede DSP’nin seçimlere katılamayacağının açıklaması üzerine Sarıgül rotayı başka partilere çevirdi.

SARIGÜL’ÜN ROTASI BU SEFER İYİ PARTİ
İyi Parti’nin kurulmasıyla Sarıgül rotayı bu sefer İyi Partiye çevirdi. Sarıgül her hafta İyi Parti Genel Merkezi’ne ziyaret etmeye başladı. İyi Parti üst yönetiminden de olumlu sonuç alamayan Sarıgül bu sefer rotayı tekrar CHP’ye çevirmek zorunda kaldı.
Sarıgül’ün rotayı CHP’ye çevirmesinde en büyük etkeninin de Ak Parti’nin erken seçim kararı alması olduğu ifade ediliyor.

SARIGÜL HİÇBİR PARTİNİN BAYRAĞINI KULLANMIYOR
Sarıgül tüm bu gelişmelerden dolayı hiçbir etkinliğinde hiçbir partinin ne amblem ve ne de bayrağını kullanmıyor. Bunun nedeni olarakta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve üst yönetiminin Sarıgül’e soğuk bakmasından dolayı başka partilerle rahat pazarlık yapabilmesi olarak yorumlanıyor.

SARIGÜL CHP’Yİ MADDİ VE MANEVİ ZORLUYOR
Sarıgül her şeye rağmen hala CHP’den aday olabilmek için maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber ederek son ana kadar mücadele edeceği belirtiliyor. Ama başka partilerle pazarlık yapmaya da devam ediyor. 
Sarıgül’ün hiçbir partinin afiş ve materyallerini kullanmamasının altında da bu nedenlerinin yattığı iddialarını doğruluyor.

SARIGÜL’ÜN PAZARLIK YAPTIĞINI KENDİSİ ITİRAT ETMİŞ OLUYOR
Tüm bu gelişmelere rağmen Mustafa Sarıgül’ün tüm taraftarlarının huzurunda hedeflerinin ilk önce Şişli sonradan da Türkiye demesinin arkasında da birileri ile bir pazarlığın olduğuna da kesin gözüyle bakılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.