Sarıgül'den ''çatlayan parmak'' açıklaması

Sarıgül'den ''çatlayan parmak'' açıklaması

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bugün internet sitelerinde yer alan, "bir yerel gazeteci ile tartışarak parmağının çatlamasına neden olduğu" yolundaki haberle ilgili açıklama yaptı.

       Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bugün internet sitelerinde yer alan, "bir yerel gazeteci ile tartışarak parmağının çatlamasına neden olduğu" yolundaki haberle ilgili açıklama yaptı. Sarıgül, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sarıgül açıklamasında şunları söyledi:
     ''5 Aralık Perşembe öğleden sonra arkadaşlarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Merkezi'ni ziyaret ettik. Ziyaret sırasında, partili yurttaşlarımızın ilgisi nedeniyle yoğun kalabalık ve izdiham yaşandı. Partililerle sohbet ederken, CHP üyesi ve gazeteci olduğunu söyleyen bir arkadaşımız, fotoğraf çekmeye başladı.
     Bu sırada izdiham artınca ben de müsaade istedim ve oradan ayrıldım. Bu sırada bu arkadaşa yönelik herhangi bir tartışma ya da fiziki müdahalemiz söz konusu olmamıştır. Bu asla düşünülemez bile. Kendisi izdiham ve kalabalık nedeniyle bir sıkıntı yaşadıysa da bundan dolayı üzgünüm. Yıllardır basın mensuplarıyla sürdürdüğüm dostane ilişkiler herkes tarafından biliniyor. Bunun aksini düşünmek mümkün değildir.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.