Sarıyer Meclisi'nde "ecdat" krizi

Sarıyer Meclisi'nde "ecdat" krizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Muhteşem Yüzyıl” dizisini eleştirmesiyle başlayan “Ecdat” tartışması Sarıyer’de de yankı buldu.CHP’li Zeybek, “Osmanlısınız seversiniz entrikayı” deyince, AK Partili Özbalta, “Osmanlı entrika yapmaz ecdatsız” diye yanı

Belediye Meclis toplantısında konuşan AK Partili Cemil Özbalta cemevi ile ilgili çok önemli bir iddiada bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in CHP’li meclis üyelerini Kaçak Plaza’da olumlu oy kullanmalarına ikna etmek için cemevini koz olarak kullandığını söyledi. Özbalta, “Şimdiye kadar yapılan işlerde şurada farklı şeyler var dediğimizde bizi yalanlamak için burada bir sürü entrikalar çevirdiler, elimizde belgeler olmasına rağmen bizi yalancılıkla suçladılar” diyerek ihalelerde usulsüzlük yapıldığı ile ilgili de bazı belgeler gösterdi.

Özbalta’nın belgeleri göstermesi üzerine CHP’li Gökan Zeybek, “Siz seversiniz entrikayı Osmanlısınız siz” dedi. Bunun üzerine Özbalta, “Benim ecdadıma entrikacı diyemezsin. Osmanlı entrika yapmaz, ancak sizin gibiler yapar. Belki Osmanlı sizin ecdadınız değildir kabullenmeyebilirsiniz ama benimle konuşurken dikkatli konuşun. Ben ecdadımla gurup duyuyorum. Senin gibi ecdatsız değilim” diye cevap verdi.

CHP’li Zeybek, “Terbiyesizlik yapma. Söylediklerinin ne anlama geldiğini bileceksin” deyince Özbalta bu kez de, “Ben biliyorum ne söylediğimi, senin gibi kafatasçılık yapmıyorum, ecdatsız” diye yüklendi.

Özbalta tartışmadan sonra Sarıyer Belediyesi’nde usulsüzlük yapılarak ihalelerin bazı firmalara adrese teslim yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.