Sarıyer’de Ak Parti’nin atadığı imam ortalığı karıştırdı!

Sarıyer’de Ak Parti’nin atadığı imam ortalığı karıştırdı!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Halil İbrahim Kurşun’un aday gösterilmesi ortalığı karıştırdı.

SARIYER TEŞKİLATINDA TEPKİYLE KARŞILANDI

Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra, Halil İbrahim Kurşun’un Mezarlıklar Daire Başkanı olmak için Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birçok kez Ekrem İmamoğlu’nun makamına gidip görüşme yaptığı ortaya çıkması Ak parti Sarıyer teşkilatında tepkiyle karşılandı.

İstanbul İl başkanı Bayram Şenocak tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla Ak Parti Sarıyer 7.Olağan kongresinde İlçe Başkanı adayı sürpriz bir şekilde İBB Eski Mezarlıklar Müdürü Halil İbrahim Kurşun olarak açıklanmıştı.

EKREM İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞME YAPMIŞTI

Halil İbrahim Kurşun’un daha önce siyasetle uğraşmamış olması ve İBB Mezarlıklar Daire Başkanı olmak için Chp’li Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç ile beraber defalarca Ekrem İmamoğlu’yla görüştüğü ortaya çıkması Ak parti Sarıyer teşkilatını karıştırdı.

Sosyal medyadan açıklama yapan bazı teşkilat mensupları ‘’ CHP’li belediye başkanının referansı ile İBB Mezarlıklar Daire Başkanı olmak isteyen bir kişi nasıl olur da Ak Parti’de ilçe başkanlığına layık görülür’’ diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.