Selahattin Engez ve işbirlikçileri final vurgunu peşinde!

Selahattin Engez ve işbirlikçileri final vurgunu peşinde!

Selahattin Engez ve işbirlikçileri yerel seçimlere kısa bir zaman kala geçmiş defterleri açarak Şişli Belediyesi'nde final vurgununu yapma peşine düştüler.

Şişli Gazetesi'ne gelen istihbaratlarda şok iddialar söz konusu. Bu iddiaları doğrulayan bir çok belge ve bilgiyi de tüm okurlarımızla yakında paylaşacağız. 

İNÖNÜ'NÜN ÇOCUKLUK ARKADAŞI HASAN BELDAN KİM?

Selahattin Engez, bu sistemin tepe noktasında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün çocukluk arkadaşı ve özel kalemde yanı başında tuttuğu Hasan Beldan'ı kullanılıyor. Hasan Beldan kimdir? Şişli Belediyesi'nde ne görev yapar?

NİMET TOPRAK'IN ATTIĞI İMZALAR KONTROL EDİLSİN
Engez, sistemin diğer ayağında ise müfettişler tarafından görevinden el çektirilip sonra tekrar görev yerine dönen İmar dan sorumlu başkan yardımcısı Nimet Toprak'ı ise sistemin harekat noktası durumunda kullanıyor. Son günlerde Nimet Toprak'ın attığı ve özellikle de bundan sonra da atacağı son imzaların tek tek kontrol edilmesi gerekecek.

Bu sistemin dış aşağıda Selahattin Engez in adamı Kemal bulunuyor. 
Şişli Belediyesi’ne müfettişlerin geldiğinde ve Cemil Candaş cinayet soruşturmasında  da Selahattin Engez'in ismi gündeme gelmişti. 

BEKLETİLEN İMAR DOSYALARI İŞLEME ALINACAK 
Uzun süredir bekletilen imar dosyaları bir bir tozlu raflardan aşağıya indiriliyor.Şişli Belediyesi’nde bilinçli olarak bekletilen imar dosyaları Selahattin Engez ve ekibi tarafından çözülmez üzere teklif götürülüyor veya belediye içerisinden mülk sahibinin kulağına fısıldanıyor. 

KAYMAKAMLIĞI VE SAVCIILIĞI GÖREVE DAVET EDİYORUZ
Şişli Kaymakamlığı için ve Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz. Bu kişilerin teknik takiple tarihi skandallar ortaya çıkacak. 

KUŞTEPE VE FULYA'DAN BAŞLAYACAKLAR 
İlk başlangıçta Kuştepe mahallesinde sonrasında ise Fulya mahallesinde alınacak ve yapılacak işlerin miktarı dahi belirlendi.
Şişli Gazetesi olarak yapılacak olan bu vurgunların peşini bırakmayacağız.
Bizi izlemeye devam edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.