Selimiye ile Taksim yenişemediler 1-1

Selimiye ile Taksim yenişemediler 1-1

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grubta orta sıralardaki takımların mücadelesinde Selimiyespor evinde Taksimspor'u misafir etti. Zorlu geçen mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grubta orta sıralardaki takımların mücadelesinde Selimiyespor evinde Taksimspor'u misafir etti. Zorlu geçen mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Selimiye Stadında oynanan, Veysel Karatapan, Sinan Bilen ve Rahim Sarıdede hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan evsahibi ekip 8.dk. kaptanları Rıfat'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra iki takımda birbirlerine karşı daha bir çok pozisyon ürettiler. 36.dk. Şişli temsilcisi Taksimspor beraberliği yakaladı, Sayat'ın attığı kafa golü maçta skoru 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra daha baskılı oynayan evsahibi Selimiyespor İlker ile yakaladığı 2 net pozisyondan Taksim kalecisi Kamer, müthiş kurtarışlar yaparak gole izin vermedi. İlk yarı 1-1 eşitlikle geçildi.
İkinci yarıya iki takımda eşitliği bozma adına bir çok pozisyona girip değerlendiremediler. Taksimspor Ali, Sayat ve Uğur ile Selimiyespor'da Elmas, Rıfat ve Onur ile girdikleri pozisyonları gole çeviremeyince maç ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.



















Taksim kalecisi Kamer Düvenci yağtığı müthiş kurtarışlarla Selimiyespor'a galibiyet şansı tanımadı.



Saha Komserimiz Sayın Kenan Çelik'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.