Selin Ciğerci, Melisa Emirbayer ve Seren Serengil arasında neler oluyor?

Selin Ciğerci, Melisa Emirbayer ve Seren Serengil arasında neler oluyor?

Bu üçlüyü bir araya getiren olay tam olarak ne? Selin Ciğerci hakkında çıkan iddialar doğru mu? Seren Serengil neden Melisa Emirbayer'in kendisine yolladığı mesajları ifşa etme gereği duydu? Bu üçlü arasında neler oluyor?

İddialar bir hayli enteresan

Son günlerin en çok tartışılan, en çok hakkında yazılıp çizilen isimlerin başında Selin Ciğerci geliyor. İddialar bir hayli enteresan. Seren Serengil, eski Survivor yarışmacısı Melisa Emirbayer'in, Selin Ciğerci'nin kocası Gökhan Çıra'yla bir ilişkisi olduğunu, bu gerçeği ortaya çıktıktan sonra Selin Ciğerci'nin Melisa Emirbayer'i 'yüze kezzap atmak'la tehdit ettiğini ve hatta bıçak çektiğini iddia etmişti. Serengil, Melisa Emirbayer'in kendisine ulaştığını, savcılığa gideceğini söylediğini ancak daha sonra haber alamadığı için Selin Ciğerci'nin devreye girdiğini düşündüğünü ve Melisa Emirbayer'in can güvenliğinin tehlikede olabileceğini söylemişti. 

Kafalar bir hayli karışık

Tüm bu iddiaların üzerine Selin Ciğerci'nin Melisa Emirbayer'le bir video çekmesi ise herkesin kafalarını karıştırmıştı. Seren Serengil ise Melisa Emirbayer'in kendisine yazdığı mesajları "İşte belgeler" diyerek ifşa etmişti. Emirbayer ise reyting uğruna kandırıldığını söylemiş, Selin Ciğeci ise kendisine iftira atıldığını, asıl amacın kendisinin iş hayatının bitirilmek istendiğini filan söylemişti ağlayarak. Karmakarışık iddialar silsilesi. Tam da ikinci dalga eşliğinde böylesine fırtınalı iddialarla karşılaşmak hepimizi şaşırtmıyor değil hafiften. İnsanın gerçekten "Arka sokaklarda neler oluyor?" diyesi geliyor. Kafalar bir hayli karışık bu konuda.

Bu denklem çözülür mü?

Selin Ciğerci gerçekten aldatıldı mı? Ciğerci gerçekten Melisa Emirbayer'i tehdit mi etti? Melisa Emirbayer, Seren Serengil'e neden korku içinde mesajlar attı? Seren Serengil bütün bu iddiaları uyduruyor mu yoksa? Asıl amaç Selin Ciğerci'nin iş kariyerini bitirmek mi? Melisa Emirbayer aldığı tehditler yüzünden tavır mı değiştirdi? Seren Serengil neden yaşananları polise bildirdi? Selin Ciğerci gibi güçlü bir kadın neden bu iddialar karşısında sinirlerine hakim olmakta zorluk yaşıyor? Macera aradığımız bugünlerde bu konunun öyle kolay kolay kapanacağını düşünmüyorum. Dizi tadında bir magazin olayımız patlak verdi. Hepimize hayırlı olsun. Ancak şu süreçte ortalığın bu kadar karışmasına neden olan kişinin Melisa Emirbayer'in tavırları olduğu ortada. Emirbayer belli ki bir şeylerden korkuyor. Emirbayer toplum nezdinde 'aldatan kadın' pozisyonuna düşmekten belli ki çok korkuyor. Bu noktada Selin Ciğerci ile Melisa Emirbayer kendi aralarında anlaşmış olabilir. İkilinin bu iddialar henüz çok sıcakken birlikte poz vermesi ve Selin Ciğerci'nin 'gözyaşı, intikam' moduna girmesi bana nedense biraz enteresan geliyor. Seren Serengil'in de bu konuya hafta sonunda bile mesai harcaması da ayrı bir enteresan. Selin Ciğerci akıllı bir kadın. Seren Serengil ise haber peşinde, televizyoncu kimliğiyle artık kendini magazin dünyasında kanıtlamak isteyen bir isim. Zaman elbette doğruyu ortaya çıkartacak. Bakalım bu denklem günün birinde nasıl çözülecek...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.