Selina Doğan, Muammer Keskin’e teşekkür etti!

Selina Doğan, Muammer Keskin’e teşekkür etti!

Şişli Belediyesi Meclis Üyesi ve eski CHP Milletvekili Selina Doğan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e teşekkür etti.

KESKİN, MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, bugün meclis üyeleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bu toplantıda, Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri’nin fikir ve önerilerini alan Keskin, Şişli Belediyesi’nin geçmiş bir yılını ve bundan sonra yapılacak çalışmaları meclis üyeleri ile birlikte değerlendirdi.

"BAŞKANIMIZ KRONİKLEŞEN SORUNLARA ÇÖZÜM BULDU"

Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda Selina Doğan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Selina Doğan, yıllardır çözülemeyen, Şişli Belediyesi’nin kronikleşmiş çok önemli sorunlarına, onca borç ve sıkıntı içerisinde olunmasına rağmen Başkanımız Muammer Keskin’in tek tek çözüm bulduğunu belirtti.

“MAFYA VE RANT ÇETELERİ CİRİT ATIYORDU”

Düne kadar Şişli Belediyesi’nde mafyanın ve rant çetelerinin cirit attığını ifade eden Doğan, Muammer Keskin ile birlikte tüm menfaat ve çıkar gruplarının yok olduğunu söyledi.

“PERSONEL MAAŞLARINI DAHİ ALAMIYORDU”

Doğan, düne kadar personel Şişli Belediyesi’nde maaşları dahi alamazken, bugün personel maaşlarını gününde almaya başladı. Üstelik personelin geçmiş alacaklarının tamamının da ödendiğini ifade etti.   

“0NCA SIKINTIYA RAĞMEN SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR”

Tüm Dünya’da yaşanan Covid salgını nedeniyle yaşanan tüm olumsuzluklara, CHP’li belediyelere yapılan onca baskı ve engellemelere vede onca tehdide rağmen, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in hayatını hiçe sayarak yaptığı tüm çalışmalar için teşekkür etti.

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.