Şenol Güneş yapabilir mi? Bilmiyorum, tabii ki o da deniyor

Şenol Güneş yapabilir mi? Bilmiyorum, tabii ki o da deniyor

Beşiktaş'ın bu takım için, bu maç için takviyeye ihtiyacı var mı bilmiyorum ama maç için harika bir aday olacaklar. Çünkü Beşiktaş kaldığı yerden devam eden bir takım.

 

Beşiktaş'ın bu takım için, bu maç için takviyeye ihtiyacı var mı bilmiyorum ama maç için harika bir aday olacaklar. Çünkü Beşiktaş kaldığı yerden devam eden bir takım.

Beşiktaş, Dünya Kupası kapsamında Süper Lig tatilinde Antalya'da hazırlık kampı ile hazırlıklarına devam etti. Siyah beyazlı ekip, bu hazırlık döneminde İstanbul Spor, Kara Gümrük, Charleroi ve Westerlo ile hazırlık maçları oynadı. Deneyimli teknik direktör Şenol Güneş, betarsenal geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtladı ve takımın sakat oyuncuları hakkında bilgi verdi. Beşiktaş teknik direktörleri Umut Melash ve Josef De Sousa, şubat ayında takıma katılan Rashid Ghazal ile önümüzdeki günlerde kadroya katılacaklarını söylediler.

Atiba ve Dünya Kupası'ndan dönen Nkudu takıma katıldı. Hollandalı penaltı atışları kahramanı Walter Wegholz penaltılarda Arjantin'e yenildi. Oynadıktan sonra 2 gol attı ve birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek. Seth'in sol sırt kasındaki ciddi yaralanması bu mutluluğu gölgeledi. Maçın 51. dakikasında sedyeyle götürülen Fas milli takımının kaptanının ağır yaralanabileceği bildirildi.Siyah beyazlılar, Seth'in uzun süre sahalardan uzak kalacağından endişe ediyor. Tecrübeli bir futbolcu bir kasını yırtarsa ​​bir daha yaklaşık bir ay siyah beyazlı formayı giymez. Bu durumda Beşiktaş, 25 Aralık'ta betarsenal giriş Gaziantep (Almanya), 29 Ocak'ta Adana de Millspoor ve 7 Ocak'ta Kasımpaşa ile oynayacak. O zaman Romantikler takımda yer alamayacaktır. Hırvatistan'ın Dünya Kupası başarısında etkili olan kaleci Dominik Livakoviç'ten bir bomba yükseldi. Görünüşe göre Çin Süper Ligi devleri Livakovic'i sevmiyor ve transfer olmamış. Detaylar burada...

Dünya Kupası'nda Brezilya'ya karşı bir dev olan ve yarı finalde Rodrygo'nun  penaltısını kurtararak hayati bir rol oynayan Hırvatistan kalecisi Dominic Livakoviç hakkında övünülen gerçekler ortaya çıktı. Livakovic, Dünya Kupası'nda Hırvatistan forması giydiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Yıldız kaleci Japonya'da üç penaltı attı ve Brezilya'da maçı Rodrygo'nun penaltı atışları kazandı. Brezilya, 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hırvatistan'a karşı. 0-0'lık maç 90 dakika sonra uzatmalara gitti. Uzatmalarda karşılıklı goller atılırken beraberlik bozulmadı ve maç 120. dakikada 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.