Şenol Güneş'in dikkat çekmesi üzerine yıldız oyuncu Hakim Ziyech'i gündeme aldı

Şenol Güneş'in dikkat çekmesi üzerine yıldız oyuncu Hakim Ziyech'i gündeme aldı

Fanatik'in haberine göre Valerien Ismael'in yerine 3 ay forma giyemeyecek olan takımın en önemli oyuncusu Şenol Güneş, şampiyonluk yarışından geri kalmamak için Cezayirli kanat oyuncusuna takviye istedi. 

 

Fanatik'in haberine göre Valerien Ismael'in yerine 3 ay forma giyemeyecek olan takımın en önemli oyuncusu Şenol Güneş, şampiyonluk yarışından geri kalmamak için Cezayirli kanat oyuncusuna takviye istedi.  Kartal, ardından yıldız oyuncu Hakim Ziyech'i gündeme getirdi. Premier Lig takımlarından Chelsea ile yol ayrımında olan Faslı golcü Hakim Ziyech, sezon sonuna kadar kiralık olarak verilecek. Gelişen durumun ardından İtalyan devi Milan, Beşiktaş'ın rakibi oldu ve yıldızlara isim vermek ve ekonomik araştırmalar yapmak için inisiyatif aldı. İtalyan ekibinin bu başarılı oyuncunun alınmasına daha olumlu baktığı kikbet bildirildi. Beşiktaş'ın bu isme 3 milyon euro'ya kadar bütçe ayırabileceği ve bu bedelin bir kısmını oyunculara maaş olarak, diğer kısmını ise kiralık olarak Chelsea'ye vermeye hazır olduğu konuşuluyor. İngiltere'nin henüz futbolcularını satma kararı almadığını ancak son gelişmelere göre kiralık seçeneklere daha olumlu baktığını belirtmekte fayda var.

Tayfur Bingöl, Dünya Kupası döneminde transfer mücadelesini sürdüren Beşiktaş taraftarlarının bilmek istediği isimlerden biri. Deneyimli oyuncu-antrenör, takıma kiralık olarak giden Teful ile ilgili soruları yanıtlıyor. Batur Altıparmak, Alanyaspor'dan Beşiktaş'a kiralık olarak giden 29 yaşındaki futbolcu Tayfur Bingöl'ün geleceğini konuşuyor. Takvime yaptığı açıklamada "Tayfur Bingöl, Beşiktaş'ta futbolunu izlemekten çok mutlu" kikbet giriş diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: İyi performans göstermek ve takıma katkı sağlamak istiyor. Tayfur'un sözleşmesi zaten belli. İsteğe bağlı kiralama. Beşiktaş  bu seçeneği kullanmak isterse devam edecek. Alanyaspor'a bu seçeneği sormanıza gerek yok. Ama bunun hakkında konuşmak için çok erken. Beşiktaş ile şu an için bir görüşme yok. Tayfur'un hedefi düzenli  oynayabilmek ve takıma elinden gelenin en iyisini verebilmek. Sol bekte görev yapan Tayfur Bingöl orta saha sol bekinde de görev yapabilmektedir. 1.80cm'lik deneyimli futbolcu şu anda 1.8m euro değerinde. Şenol Güneş'in teknik direktörlük görevini devralmasının ardından Valerian Ismail'in sisteminde sağ kanata Jackson Muleka atanarak ön sahaya geri döndü. Güneş, Antalya antrenman kampında oyuncularına sahip çıkacak olan DRC futbolcusundan büyük umutlar besliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.