Şenol Güneş'in sol bek ismi

Şenol Güneş'in sol bek ismi

Arjantin ekiplerinden Taleres'te Atul Masuaku ve Umut Melash ile yaşadığı hayal kırıklığı sonrası gözler Enzo Diaz'a çevrildi.

 

Arjantin ekiplerinden Taleres'te Atul Masuaku ve Umut Melash ile yaşadığı hayal kırıklığı sonrası gözler Enzo Diaz'a çevrildi. Kartal, 26 yaşındaki genç için 2 milyon dolar teklif etmeye hazır... Hakim Ziyech'in hücum hattını Chelsea'den getirmek için çalışmalarını sürdüren yöneticilerin, tecrübeli ismi yarım dönem kiralamak için toplam 300 milyon avroluk bir paket hazırlayabilmesi dikkat çekici. Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş'in isteği üzerine geçiş döneminin ardından 4 transfer yapmak istiyor. 27 yaşındaki siyah-beyazlı Kamerunlu milli oyuncu, Dünya Kupası'na hazırlanırken ilk hedefi sezon sonunda sona eren sözleşmesini  yenilemek. Beşiktaş'la betparis sezon sonunda sözleşmesi sona eren Nkudu, bugün Katar'da başlayacak olan 2022 Dünya Kupası'nda kendisini kanıtlamayı ve değerini artırmayı hedefliyor. Kamerun milli takım forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, oldukça motive ve bu büyük organizasyona olabilecek en iyi şekilde hazır.

Nkudu, Ağustos 2019'da Tottenham'dan Beşiktaş'a 4.5 milyon euro'ya transfer oldu. Nkudu'nun asıl hedefinin Beşiktaş'ta kalmak olduğu söyleniyor ve büyük bir sözleşme uzatması karşılığında siyah beyaz forma giymeye devam etmeyi umuyor. Ancak Beşiktaş'tan istediği kontrat bedelini alamasa da  gideceği kulüp için şartlarını en iyi seviyede tutmayı ve Katar'da piyasayı açmayı planladığı iddia ediliyor. Kevin Nkudu, Beşiktaş formasıyla 4. sezonunda 98 maça çıktı. Fransız-Kamerunlu oyuncu siyah beyazlı formayla 20 gol atarken,  takım arkadaşlarına da 8  asist yaptı. Beşiktaş'ta teknik heyet, şampiyonluk kazanan Trabzonspor takımında sürpriz bir betparis giriş şekilde Suudi Arabistan tarafı Al-Fayha'ya transfer olan Anthony Nwakaeme'yi karşılıyor. 33 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için geçici transfer döneminde hem Siyahların hem Beyazlıların resmi teklifte bulunabileceği iddia edildi. Suudi Arabistan'da istediğini bulamayan Nwakaeme, Türkiye'ye dönmeyi de düşünüyor. Başarılı sol kanat oyuncusunun Al Faiha ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olduğu ve şartlar izin verirse sezonun ikinci yarısında Beşiktaş forması giyebileceği bildiriliyor. Aynı zamanda Kamerun milli takımını Dünya Kupası'nda temsil etmeye hazırlanan Kevin Nkudu'nun devre arasında takımdan ayrılması durumunda Nwakame'nin transfer olma ihtimalinin ciddi oranda artacağına dair haberler de var.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.