Serdar Ortaç, Ahmet Kaya ile ilgili; 'Bütün fatura bana kesildi'

Serdar Ortaç, Ahmet Kaya ile ilgili; 'Bütün fatura bana kesildi'

Serdar Ortaç, Ahmet Kaya açıklamasıyla dikkat çekti. Ortaç açıklamasında ‘20 yaşında bütün fatura bana kesildi’ dedi.

KÜRTÇE KLİP AÇIKLAMASI TARTIŞMA YARATMIŞTI

12 Şubat 1999'da Magazin Gazetecileri Derneği'nin gecesinde sahneye çıkarak ödül alan Ahmet Kaya, şarkısına Kürtçe klip hazırlayacağını açıklayınca aralarında Serdar Ortaç'ın da bulunduğu bir grup tarafından protesto edilmişti. Kaya'ya tepkileri artmış, üzerine çatal bıçak fırlatanlar olmuştu.

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları Magazin Noteri programına Serdar Ortaç konuk oldu. Olay itiraflarıyla gündem olan Ortaç Ahmet Kaya açıklamasıyla da dikkat çekti.

‘İKİ GÖZÜM AHMET’TEKİ KARAKTERİ SORDU

Ali Eyüboğlu’nun vizyona girmesi beklenen “İki Gözüm Ahmet” filmindeki baş kahramanlardan birinin popçu Serdar karakteri olduğunu söylemesi üzerine, kendisinin de aslen Urfalı olduğunu açıklayan Serdar Ortaç, yıllardır Ahmet Kaya olayı ile ilgili boş yere suçlandığını ve olayın gerçek kahramanlarının isimlerini verirse ortalığın karışacağını söyledi.

AHMET KAYA’YI ÖLDÜRDÜ DAMGASI

Sadece başlatılan marşa devam ettiğini ama 20 yaşında bütün faturanın kendisine kesildiğini açıklayan Ortaç, kendisini yırttığı halde “Ahmet Kaya’yı öldürdü” damgasından bir türlü kurtulamadığını anlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.