Seren Serengil ameliyat oldu, sevgilisi herkesten dua istedi

Seren Serengil ameliyat oldu, sevgilisi herkesten dua istedi

Zayıflamak için geçirdiği operasyonlar yüzünden sürekli kilo kaybı yaşayan ve ölümle burun buruna gelen sunucu Seren Serengil, tekrar ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk açıklama, Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma'dan geldi.

Fazla kilolarından kurtulmak için yıllar önce ameliyat olan Seren Serengil, uzun bir süredir damping sendromu ile mücadele ediyor. Hızla kilo verdiği için sunuculuğunu yaptığı magazin programından da ayrılan Serengil, dün ameliyat oldu.

“SAFRA KESESİ ÇALIŞAMAYACAK DURUMA GELDİ”

Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma ise Instagram hesabından sunucunun operasyondan çıktığı anın fotoğrafını paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi: “Merak eden soran herkese şunu söyleyeyim. Seren çok ağır bir dönem geçirdi belki sizlere yansıtmayı sevmediğinden hep neşeli haline rastladınız. O hiçbir zaman yaşadığı durumdan faydalanmayı isteyen biri olmadı. Son bir aydır gece gündüz neredeyse teknede de hep yattı ve film seyretti. Ağrıları çok fazlaydı. Böbrek ve safra kesesi çalışmayacak duruma gelmişti.”

“KARACİĞER DEĞERLERİ SİROZA ÇEVİREBİLİRDİ”

“Bir ay önce hocamızın denetiminde hastanede yapılan tetkikler sonucu bağırsağının olması gerekenden daha kısa olduğu için damping sendromunun olduğu, geçmesinin ve kilo almasının, bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinin ameliyat öncesi gerektiğini söylemişti.”

“Bu ayın sonunda safra kesesi alınacak ve bağırsak ameliyatı beraber olacaktı… Fakat Seren’in karaciğer değerlerinin birdenbire çok yüksek çıkması ve siroza çevirebilme ihtimali derhal ameliyat olma zaruretini doğurdu.”

“SEVENLERİNİN DUASIYLA İYİ OLACAK””

“İki ameliyatı aynı anda vücudu kaldıramayacağından ilk safra kesesi alındı. İkinci ameliyatı da vücut biraz daha toparlanınca kan değerleri yerine gelince olacak. Şu an iyi… Siz sevenlerinin duasıyla daha da iyi olacak. Teşekkür ederiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.