Sevcan Yaşar’dan sevgilisi Sermiyan Midyat’ın darp etti iddiası!

Sevcan Yaşar’dan sevgilisi Sermiyan Midyat’ın darp etti iddiası!

Sevcan Yaşar, sevgilisi oyucu ve yönetmen Sermiyan Midyat’ın kendisini darp etti iddiasıyla şikayetçi oldu.

AŞKLARIYLA GÜNDEME GELMİŞLERDİ

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' adlı dizide rol alan Sevcan Yaşar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Sevcan Yaşar'ın sevgilisi Sermiyan Midyat ile arasındaki yaş farkı ise çok konuşulmuştu. Yaşar ve Midyat arasında 16 yaş fark var.

ŞİMDİDE ŞİDDETTEN GÜNDEME GELDİLER

Ünlü çift şimdi ise başka bir konuyla gündemde. Sermiyan Midyat ve sevgilisi Sevcan Yaşar şiddet iddiasıyla karakolluk oldu.

Ünlü çiftin hakkında çıkan şiddet iddiası gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe’deki evde Midyat’tan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü ileri süren Sevcan Yaşar, sevgilisi hakkında şikayette bulundu.

IŞIK HIZIYLA TAKİBİ BIRAKTILAR

İkili ışık hızıyla İnstagram'da takibi bırakıp ortak videoları, fotoğrafları da sildi. Sevcan Yaşar’la 1 hafta önce ayrıldıklarını ifade eden Sermiyan Midyat, açıklama yaptı:

45 yaşındayım. Basına yansıyan 10 ilişkim falan olmuştur, hepsine açın sorun ne zaman böyle bir olay yaşamışım?

Benim bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Hayatımda asla böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Allah kuru iftiradan saklasın. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. Ailelerimiz tanıştı. İki aydır aynı evdeydik ama olmadı. Ayrıldık.

“ŞİDDETE UĞRADIYSA BİR BELGE KOYAR”

Hakkımda şikayetçi olmuş, gidip ifademi verdim. Açık söyleyeyim; böyle bir manevi saldırıyı hiç beklemiyordum. Şiddete uğradım diyorsa bunun belgesini de çıkarması gerekir. Bir darp raporu olması gerek. Ama yok.

Çünkü böyle bir olay yok. Ben biriyle kavga bile edemem. Ben babamı kaybettim. Onun acısına bile dayanmışım. Buna mı dayanamayacağım?

Sezen Aksu’nun bir sözü vardır; aslolan üretmektir der. Ben de üretmeye devam edeceğim. Bir kez daha anladım ki, benim gerçek sevgilim seyircim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.