Şeyma Subaşı: Bu noktaya gelmek kolay olmadı

Şeyma Subaşı: Bu noktaya gelmek kolay olmadı

Yaz aylarını Çeşme-Bodrum arasında geçiren Şeyma Subaşı yeniden yurt dışı tatillerine başladı. Miami’de arkadaşlarıyla beraber tatil yapan Subaşı’nın turuncu bikinili fotoğrafları sosyal medyaya damga vurdu.

Dünyanın çeşitli ülkelerine yaptığı seyahatlerle gündeme gelen Şeyma Subaşı’nın tatilleri corona virüs engeline takılmıştı. Ülkelerin normalleşme adımlarını atmasıyla birlikte seyahat kısıtlamaları ortadan kalmaya başladı. Kısıtlamaların kalkmasını fırsat bilen Subaşı ise ilk rotasını Londra olarak belirledi. Londra’nın ardından Meksika’ya giden Subaşı son olarak ise Miami’ye uçtu.

2

Miami’den yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı turuncu bikinisiyle verdiği pozlarla sosyal medyanın gündemine oturdu.

3

Miami’de sıcak havanın tadını çıkartan Subaşı gönderisine, “Vücudum huzurlu, sağlıklı ve mutlu. Kendimi daha güçlü hissediyorum. Zihinsel olarak açık; duygusal olarak ise toparlanmış hissediyorum. Bu noktaya ulaşmak adına kendime yatırım yaptığım için çok mutluyum. Bu noktaya gelmek benim için kolay olmadı. Buraya daha çok kendim gibi hissetmemi sağlayan şeyleri yaparak ulaştım. Siz de aklınıza, sağlığınıza ve kendinize yatırım yapın. Her zaman kendinize karşı nazik olun, iyi bakın, değer verin, saygı gösterin ve mutlu olun. Her zaman kendiniz olun” notunu ekledi.4

Subaşı'nın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.