Sezon ligin sonlarına doğru Beşiktaş

Sezon ligin sonlarına doğru Beşiktaş

 Valerian Ismail yönetiminde kenarda olduğunu söylemek gerekir ki, Valerian Ismail geldiğinde "Çocuk ölü doğmuştu", Valerian Ismail Önder Karaveli tarafından sahiplenildi.

 

 Valerian Ismail yönetiminde kenarda olduğunu söylemek gerekir ki, Valerian Ismail geldiğinde "Çocuk ölü doğmuştu", Valerian Ismail Önder Karaveli tarafından sahiplenildi. , cevap veremiyorum. Bir de bu sene çok hızlı başlayan  Beşiktaş var ama hoca sürekli konuşuyor. 3-0'dan 3-3'e gitmeye ne dersiniz? Tüm bunlara ve teknik direktörlerin geçmişine baktığımızda  Valerien Ismael'i gördük, oyuncular üzerinde çok olumsuz etkisi olan süreci tam olarak anlayamıyor çünkü teknik direktörler bizim izlemek istediğimiz belirlenmiş oyuncuları golazo anlamıyor. Ancak Cenk Tosun, Şenol Güneş zamanında 90. dakikada  Cenk Tosun oyuna girince yapacak. Şenol Güneş'in Cenk Tosun'u nasıl kullandığını gördük. Şenol Güneş ile Beşiktaş baharın nefesini hissetmeye başlıyor ta ki  bu derbiyi es geçene kadar, Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yeni bir soluğu var sanırım ama biz hala onu konuşuyoruz.

Adam Murray, Valerien Ismael'in Beşiktaş'taki yardımcısı, İngiltere'nin ikinci lig takımlarından Carlisle United ile anlaştı Valle Rian Ismail'in yardımcısı Adam Murray'in Beşiktaş'ta  yeni durağı belli oldu. Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Valerian Ismail, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı. Fransız hocanın en güvendiği yardımcılarından biri olan ve Siyah Beyaz'da görev yaptığı dönemde sık sık eleştirilen Adam Murray, yeni takımını açıkladı. Fransa'nın eski teknik direktörü Adam Murray'in yeni kadrosu açıklandı, kendisi siyah beyazlıların golazo giriş çıkış yapan ünlü Fransız teknik direktörü. Murray, Carlisle United ile aynı fikirde. Altan Tanrıkulu diyor ki: Başkanım bu yöneticilerin kulübün bloke olduğunu kabul etmeleri doğaldır. Şenol Güneş, bu geçiş döneminde transfer yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Yönetime rapor verdi ve inkar edilemez rapor iki bek, bir sağ bek, bir sol bek ve bir  kanat oyuncusu gibiydi, bu yüzden doğal olarak menajeri sahip oldukları oyuncuları hareket ettirdi ve onlara seçmelerini söyledi. Kaan Ayhan'ı fazla uzatmaya gerek yok. İki sezondur tüm kulüplerimiz çok şey istedi. Bu transfer süreci para meselesi, Beşiktaş istediğini verecek mi? Kazandı? Şenol Güneş'in eski oyuncularıyla çalışmak istediğini düşünüyorum. Başta hemen Melter'i koydu, Atiba tanıdığı bir oyuncu, Senk Tosun'u koydu,  belki milli takımda bire bir yok ama Salih'i tanıyor, istediği söyleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.