Silivri'de cadde ve sokaklar yaylaşıyor

Silivri'de cadde ve sokaklar yaylaşıyor

Silivri Belediyesi tarafından yapılan tretuvarların genişletilerek yenilendiği düzenlenme çalışmaları ilçe genelinde eş zamanlı olarak devam ediyor.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçe genelinde başlattığı modern yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı çalışmalar İnönü Caddesi ve bağlantılı sokakları ile Ali Çetinkaya Caddesi ve Aziz Sokak’ta çift taraflı olarak devam ediyor.

YAYA YÜRÜYÜŞ YOLLARI ARTIYOR
İnönü Caddesi’nde ilk etapta Shell arkası, Mektebim Okulu önü ve Dilek Sokak’ta başlatılan çalışmalar iki tarihi köprü arasında kalan İnönü Caddesi ve Malkoç Sokak’ta da devam ediyor. Eş zamanlı olarak Erseven Sitesi’nin yola bakan kısmı ile Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu önünü de kapsayan İnönü Caddesi’nde de devam eden düzenleme çalışmalarının iki hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

DÜKKÂNLAR DOLUYOR, VİTRİNLER DEĞİŞİYOR
Yaya yürüyüş yollarının genişletilerek insan sirkülasyonun arttırılmasının, buna bağlı olarak da ekonomik ve kültürel hareketliliğin amaçlandığı çalışmalar henüz tamamlanmadan bölgede esnaf hareketliliği yaratmaya başladı. Cadde ve sokaklarda uzun yıllardır boş duran dükkânlar dolmaya, esnaf vitrin değiştirmeye başlayarak Silivri genelinde çağdaş adımlar atılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.