Şirintepespor galip geldi

Şirintepespor galip geldi

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup takımlarından Şirintepespor, yeni transferlerinin de forma giydiği hazırlık maçında Kağıthane Çağlayanspor’u 2-1 mağlup etti.

8.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken mavi-beyazlılar hazırlık maçında aynı ilçe temsilcisi Çağlayanspor’la Hasbahçe Stadı’nda karşılaştı. Genç ve dinamik kadrosuyla, mücadeleci, tempolu futboluyla topa daha fazla sahip olan takım Çağlayanspor olsa da şirintepespor tecrübeli futbolcularının performansıyla rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

Yunus’tan iki gol
Kağıthane temsilcisinin 2 golünü birden CFS Bağcılarspor’dan transfer edilen Yunus atarken, başarılı futbolcu savunmadaki performansı kademe anlayışı, tatlı sert oyunu, kaleciyle uyumu ve güçlü fiziğiyle göz doldurdu.

Ekrem Bayraktar’dan tebrik
Şirintepespor’un bir diğer nokta transferi tecrübeli kaleci Eyüp Özdemir ise Çağlayanspor’un etkili ataklarında soğukkanlılığı, arkadaşlarıyla koordinasyonu, yan topları ve başarılı kurtarışlarıyla takımının skor anlamında önde kalmasını sağladı. Eyüp 75. dakikada dinlendirilme amacıyla oyundan alınırken, Çağlayanspor’un tecrübeli teknik adamı Ekrem Bayrak’ın başarılı kaleciyi sahadan çıkarken yanına gidip tebrik ettiği gözlerden kaçmadı.

Şirintepespor’un kalan 1 ay içinde en az 3 hazırlık maçı daha yapmayı planladığı ve lige tam anlamıyla hazır girmeyi amaçladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.