Şişli Belediyesi’nde kreş öğretmenine, Beşiktaş’tan 5 milyonluk ihale!

Şişli Belediyesi’nde kreş öğretmenine, Beşiktaş’tan 5 milyonluk ihale!

Şişli Belediyesi’nde kreş öğretmeni olan Ezgi Bolayır aynı zamanda da bir yemek firmasının sahibi olduğu ve Beşiktaş Belediyesi’nden de 5 milyonluk yemek ihalesi aldığı ortaya çıktı.

CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı ve Beşiktaş Belediyesi arasında kurulan adrese teslim milyonluk ihale vurgunlarına Şişli Belediyesi de dahil oldu.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEKİ ÖĞRETMEN MİLYONLUK İHALE ALDI

İBB ve CHP Meclis Üyesi İnan Güney‘in teyzesinin kızı olan ve Beşiktaş Belediyesi’nden 5 milyonluk yemek ihalesi alan firmanın sahibi olan Ezgi Bolayır’a Şişli Belediyesi’nde kreş öğretmenliği yaptığı ortaya çıktı.   

muammer-keskin-5-milyonluk-ihale-alan-ezgi-bolayir-a-sisli-belediyesi-nde-kres-ogretmenligi-yaptirdi2.jpg

KAFTANCIOĞLU, İLÇE BAŞKANINI GÖREVDEN ALMIŞTI

Beşiktaş Belediyesi’nden toplamda 2 milyon 295 bin 530 TL’lik 5 adet ihale aldığı ortaya çıkan CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Şahin Dil, vurgunun ortaya çıkmasının ardından İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından apar topar görevden alınmıştı.

muammer-keskin-5-milyonluk-ihale-alan-ezgi-bolayir-a-sisli-belediyesi-nde-kres-ogretmenligi-yaptirdi1.jpg

EZGİ BOLAYIR, İNAN GÜNEY KÖYLÜSÜ ÇIKTI

Şişli Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürlüğünde öğretmenlik yapan İnan Güney’in köylüsü Ezgi Bolayır’ın, kendi ismiyle kurduğu 100 TL sermayeli 47 günlük şirketine Beşiktaş Belediyesince 4 milyon 970 bin 496 TL bedelli iki adet “Yemek Hizmet Alımı” ihalesi paslandığını belgeleriyle ortaya çıkardı. CHP, söz konusu skandalı gündeme getirdiğimiz 17 Haziran tarihli “100 liralık şirkete 5 milyonluk ihale” haberimize de tepkisiz kaldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.