Şişli Belediyesi’ndeki büyük ihaleler bitince istifa geldi!

Şişli Belediyesi’ndeki büyük ihaleler bitince istifa geldi!

Şişli Belediyesi’nde büyük ihaleler bitince, Muammer Keskin’in A takımında yer alan, özel kadro ve meclisten alınan özel izinle Şişli Belediyesi’ndeki tüm doğrudan alım ve ihalelerinin başına getirdiği Özgül Cankurtaran istifa etti.

KESKİN, CANKURTARAN İÇİN ÖZEL KADRO AÇMIŞTI

Muammer Keskin, Özgül Cankurtaran’ı meclisten geçirdiği özel bir kararla Şişli Belediyesi’ne sözleşmeli memur olarak işe almıştı.

Özgül Cankurtaran’ın Fizikçi diplomasının olması nedeniyle Şişli Belediyesi’nde uygun bir kadro da bulunamamıştı. Keskin, Cankurtaran için meclisten geçirdiği özel bir kararla Cankurtaran’a kadro açmıştı.

KESKİN, İHALELERİN BAŞINA CANKURTARAN’I GETİRMİŞTİ

Keskin, Özgül Cankurtaran’ı Şişli Belediyesi’ndeki tüm satın alımlardan ve ihalelerinden sorumlu kılmıştı. Keskin’in talimatıyla, Şişli Belediyesi’ndeki yapılan tüm alımlar ve ihaleler tek merkezden yapılmaya başladı.

KESKİN, CANKURTARAN’A ÇOK GÜVENDİĞİNİ SÖYLEMEKTEYDİ

Keskin, sürekli Özgül Cankurtaran’a çok güvendiğini ve ihale işlerinde profesyonel biri olduğunu söylemekteydi. Cankurtaran’dan daha doğrusu Muammer Keskin’den habersiz de hiçbir doğrudan alımlar yapılmamakta ve ihaleler de gerçekleşmemekteydi. Öyle ki, bu durum Şişli Belediyesi’ndeki işleri adeta durma noktasına kadar getirmişti.

CANKURTARAN, KESKİN’DEN HABERSİZ SU DAHİ ALMIYORDU

Şişli Belediyesi’nde yapılan adrese teslim büyük ihaleler ve yine adrese teslim doğrudan alımlar sürecinde Muammer Keskin ile Özgül Cankurtaran’ın arası açılmaya başladı.

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra verdiği özel yetki ve sonsuz güvenle Şişli Belediyesi’ne alınacak içme suyu dahi Özgül Cankurtaran’dan habersiz alınamıyordu. Özgül Cankurtaran’da Muammer Keskin’e sormadan ve ondan habersiz bir paket içme suyunu dahi almıyordu.

ŞİŞLİ'DE SÜREKLİ ADRESE TESLİM İHALELER BAŞLADI

Şişli Belediyesi Muammer Keskin’in belediye başkanı olmasından ve Özgül Cankurtaran’ın da ihalelerin ve satın alımların başına geçmesinden sonra sürekli adrese teslim ihaleler ve adrese teslim doğrudan alımlar gündeme gelmeye başladı.

ŞİŞLİ GAZETESİ, İHALEYİ KİMİN ALACAĞINI İHBAR ETMİŞTİ

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberlerin doğruluğunu ispatlamak için daha ihale yapılmadan önce ihaleyi kimin alacağını dahi bilerek bunu da resmi yazı ile Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e ihbar etmiştik.

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız ihbardan sonra da yapılan ihaleyi gazetemizin belirttiği firmanın alması Şişli Belediyesi’ndeki yapılan doğrudan alımların ve ihalelerin adrese teslim yapıldığının ispatı olmuş oldu.  

İMAMOĞLU, İHALELERİ CANLI YAYINLA VERİRKEN

MUAMMER KESKİN GİZLİ YAPIYORDU

Ekrem İmamoğlu İBB’de yapılan tüm ihaleleri canlı yayınlarla açıktan verirken, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ihalelere basın mensuplarının girmesini dahi engellemişti.

Muammer Keskin, başkan olmadan önce tüm ihalelerin açık ve şeffaf olacağının sözünü vermesine bunu da bir protokole imza atarak göstermesine rağmen, başkan olduktan sonra ihaleler gizli kapaklı yapılmaya başladı.

BUNCA OLAYDAN SONRA KESKİN İLE

CANKURTARAN’IN ARASINI AÇILDI  

Keskin, büyük ve kritik ihalelerin bitmesiyle artık birçok ihale dosyasını Özgül Cankurtaran’a vermemeye ve özel görüşmelere de almamaya başladı.

Cankurtaran’ın yaşanan bu olaylardan rahatsızlık duyduğu ve bundan dolayı da sürekli izin ve raporlar aldığı ortaya çıktı.

Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde Muammer Keskin ve Özgül Cankurtaran arasındaki güven ve samimiyetin konuşulmaya başlamışken böylesi bir ayrılığın gelmesi dikkat çekti.

Yaşanan bu gelişmeyle önümüzdeki günlerde Şişli Belediyesi’ndeki adrese teslim ihaleler ve adrese teslim doğrudan alımlarla ilgili çok ilginç gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.