Şişli Feriköy Mahalle Muhtarı Sema Alkaya oldu

Şişli Feriköy Mahalle Muhtarı Sema Alkaya oldu

Şişli Feriköy Mahallesi’ndeki muhtarlık seçimini CHP Şişli Kadın Kolları Yönetimi’nde ilçe sekreterliği görevini yapan Sema Alkaya kazandı.

İstanbul'da da 14 mahallede yapılan muhtarlık seçimlerinin sona ermesinin ardından Feriköy Mahallesi'ndeki sandıktan Sema Alkaya çıktı.

ALKAYA, TÜM RAKİPLERİNDEN İKİ KAT FAZLA OY ALDI

Yaklaşık 11 bin seçmenin olduğu Feriköy Mahallesi'nde yapılan seçimleri 1.608 oy alan, birinci sırada muhtar azası olarak görev yapan, CHP Şişli Kadın Kolları İlçe Sekreteri Sema Alkaya kazandı. Diğer adaylar Mehmet Ali Hız 697 oy, Hasan Polat 298 oy aldı. 

ALKAYA, CHP FERİKÖY’DEKİ DENGELERİ DEĞİŞTİREBİLİR  

Sema Alkaya, Şişli’deki CHP’liler tarafından, Mehmet Ali Hız’ı ise Eyüp Birgün ve yakın ekibi tarafından destekleniyordu.

Sema Alkaya’nın Mehmet Ali Hız’dan iki kattan fazla oy alarak seçimi kazanması, önümüzdeki süreçte Şişli’de yapılacak CHP ilçe kongresinde Feriköy’deki tüm dengelerin değişeceğinin ve tüm hesapların da bozulacağının sinyallerini vermiş oldu. 

"EMEĞİMİZ VARDI VE HEYACANIMIZ DORUKTAYDI"

Seçimleri kazanan Sema Alkaya; "Heyecanımız dorukta. Emeğimiz vardı. Emeğimizin karşılığını arkadaşlar verdi. Alacağımızı biliyorduk. Çok çalıştık. Komşularımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyorum. Sonucun böyle olacağını biz biliyorduk. Bir buçuk senedir görev bendeydi. Zaten 1. Azaydım, görev bendeydi. Bugünden itibaren Feriköy'ün annesiyim. Kapılarımız herkese açık. Onları bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.