Şişli’de CHP Meclis Üyesi Tuncay İşcen tüm komisyonlardan istifa etti!

Şişli’de CHP Meclis Üyesi Tuncay İşcen tüm komisyonlardan istifa etti!

Kuştepe’den Şişli Belediyesi CHP Meclis üyesi olan ve Muammer Keskin’in de aile dostu olan Tuncay İşcen bulunduğu tüm komisyonlardan istifa etti.

ALDIĞI GÖREVLERDEN BİR AY SONRA İSTİFA ETTİ

Tuncay İşcen, 2021 yılı mayıs ayında yapılan Şişli Belediyesi meclis toplantısındaki komisyon seçimlerinde daha yeni görev almışken, bir ay sonra işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa etmesi dikkat çekti.

TUNCAY İŞCEN MUAMMER KESKİN’İN AİLE DOSTUYDU

Meclis üyesi Tuncay İşcen ve Şişli Belediyesi’nde koordinatör olarak çalışan eşi Dilara İşcen Muammer Keskin ve eşi Hülya Keskin’in aile dostu olmasına rağmen böyle bir istifanın gelmesi yaşanan sıkıntının ne kadar büyük olduğunu ortaya koymuş oldu.

İŞCEN, SİYASETE GİRDİKTEN SONRA TİCARETİ BIRAKMIŞTI

Tuncay İşcen istifa gerekçesi olarak iş yoğunluğunu göstermişti. Oysaki; 2019 yerel seçim sürecinde Muammer Keskin’e maddi ve manevi hiçbir desteği esirgemeyen Tuncay İşcen siyasete girip meclis üyesi seçildikten sonra Muammer Keskin’e zarar gelmemesi ve şaibe olmaması için yaptığı tüm işlerinden çekilmişti.

TUNCAY İŞCEN TEPKİ OLARAK İSTİFA ETTİ

Dolayısı ile Tuncay İşcen’in gösterdiği istifa gerekçesinden ziyade daha büyük problemler yaşandığı için tepki olarak istifa ettiği ifade ediliyor.

Şişli Belediye meclisinde, CHP Meclis üyeleri Seyfi Erbaş ve Emin Vahap Şimşek’e hiçbir komisyonlarda görev verilmemişti. Tuncay İşcen’ın kendi istifası ile, Şişli Belediye meclisinde hiçbir komisyonlarda görev almayan üçüncü CHP'li meclis üyesi olmuş oldu. 

Tuncay İşcen, Şişli Belediyesi Spor Komisyon Başkanlığı ve Kentsel Yenileme Komisyon üyeliği görevlerinde bulunuyordu.

GERÇEK: SÖZLERİN TUTULMAMASI, İÇ ÇEKİŞME VE DEDİKODU

Şişli Gazetesi’ne gelen istihbarata göre; Tuncay İşcen’in gerçek istifa nedeninin, Muammer Keskin ve ailesine zarar gelmemesi için tüm ticaretini dahi bırakmasına rağmen, Şişli için verilen sözlerin tutulabilmesi için yapmak istediği çalışmaların yaptırılmaması, Şişli Belediyesi’ndeki iç çekişmeler ve dedikodular olduğu ifade ediyor.

RAHATSIZLIK BAŞKA MECLİS ÜYELERİNDE DE VAR

Bazı meclis üyelerinin de benzeri rahatsızlıklar yaşadıkları ifade ediliyor.

Kulislerde; rahatsız olan bazı meclis üyelerinin CHP’nin Şişli İlçe kongresini bekledikleri, bazı meclis üyelerinin de başkan adaylığı sürecinden sonra büyük kopma ve ayrışmaların yaşanacağı konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.