Şişli’de Emir Sarıgül dönemi

Şişli’de Emir Sarıgül dönemi

Emir Sarıgül Şişli’de siyasete hazırlanıyor. Babası Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gitmesi durumunda Şişli’den Belediye Başkan adayı olacağı söyleniyor.

Mustafa Sarıgül’ün İstanbul adayı olmaması durumunda da Şişli Belediye Meclis Üyesi olacağı, babasının milletvekili seçiminden sonra meclise gideceği sonrasın da meclisteki çoğunluğun oyu ile belediye başkanı olacağı konuşuluyor. Şartlar ne olursa olsun Emir Sarıgül’ün Şişli’den siyasete gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

MAGAZİNDEN SİYASİ SAHNELERE

Magazin sayfalarında boy gösteren Emir Sarıgül artık Şişli’de siyasi sahnelerde boy göstermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde de Paşa ve Halide Edip Adıvar Mahallelerinde gezerek babası gibi halkın ellerini sıkıp hal hatır sormaya başladı. Bununla beraber Şişli Belediye Başkan Yardımcılarını toplayarak ilerleyen süreçte oturacağı belediye başkanlığının kaldırım ve çevre düzenlemesi için talimatlar verdiği konuşuluyor. Çok uzun zamandır Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı’nda bir odaya oturup belediye ile ilgili tasarruflarda bulunduğu siyasi camiada konuşuluyordu.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.