Söğütlüçeşme’de yeni başkan Özdek

Söğütlüçeşme’de yeni başkan Özdek

Küçükçekmece ilçesinin 1. Amatör Lig’deki takımlarından Söğütlüçeşmespor’da Kemal Can’ın da aday olduğu kongreyi Mevlüt Özdek başkanlığa seçildi.

Kulüp merkezinde gerçekleşen kongreye Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Dernek Başkan Vekili Seyit Bel, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Kişmiroğlu, Söğütlüçeşme Mahalle Muhtarı Sami Kaya, Küçükçekmece Sinoplular Dernek Başkanı Adnan Çakar, kulüp eski başkanlarından Bayrak Akbayır, Erkan öz, Fuat Baran İsmail Sarı,Osman Ünal kongreye katılan önemli simalardı.

Söğütlüçeşmespor kulüp kongresinde Divan Başkanlığına Ali Çakıroğlu getirilirken, divan üyeliğini Doğan Gönül ve Yaşar Tuncel yaptı. Divanın açılışı konuşmasının ardından saygı duruşu yapıldı. Faaliyet raporu, Denetim raporlarının okunması ve ibrasının ardından yeni yönetim kurulunu seçimine geçildi.

Gençtürk: Kulüplerin her zaman yanındayım
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada, “Öncelikle kongrenin hayırlı olmasını dilerim. Kongrenin bu kadar büyük ilgi göreceğini tahmin etmiyordum. Kim kazanırsa kazansın Söğütlüçeşmespor’a hayırlı olmasını diliyorum. Biz kulüplerimizin her zaman yanında olduk ve olcağız da. Aşağıda yapılan tesislerin ruhsat sorunu var onu da en kısa zamanda çözüp siz değerli kulüplerin hizmetine sunmayı arzuluyoruz. Kongrenin tekrar hayırlı olmasın dilerim” dedi.
Divan Başkanı adayların olup olmadığını sordu iki adayın olduğu kongrede Mevlüt Özdek ve Kemal Can kulüp Başkalığın adaya olduklarına dahil Divan başkanlığına listelerini sundular.

Can: Kazanan Söğütlüçeşmespor olsun
Adaylardan Kemal Can yaptığı konuşmada,”Söğütlüçeşmespor kulübü tarihinde böyle bir kalabalık kongre yapmamıştır. Bu da demokrasinin ayrı bir güzelliğidir. Kim kazanırsa kazansın kazanan Söğütlüçeşmespor olsun bugün olduğu gibi tüm üyelerin bundan sonrada kulübe sahip çıkmasını arzu ediyorum” dedi.

Özdek:Hedef Süper Amatör Lig
Bir diğer aday Mevlüt Özdek ise “Söğütlüçeşmespor’da futbol oynadım, yöneticilik yaptım, bugün de kulüpte başkanlık için aday oldum. Allah herkese nasip etmez böyle bir güzel duyguyu. Kulübün değişikliğe ihtiyacı olduğuna inandığım için ben ve arkadaşlarım bu güzel kutsal göreve talip olduk. Kulüpte önce lokalimizde değişlikler yapacağız. Tepeden tırnağa kadar her şeyi değiştireceğiz. Siz üyelerimize daha rahat daha iyi bir ortam sağlanması için öncelikle bunlar şart. Daha sonra önümüzdeki futbol sezonu da çok güçlü bir kadro kurarak Süper Amatör Lig’e çıkma hedefindeyiz. Sizlerin de destekleri ile inşallah başaracağız. Kazanan dostluk olsun arkadaşlık olsun kısacası Söğütlüçeşmespor kazansın” diye konuştu.

Aktepe’ye ödül
Kulübün eski yöneticilerinden Vural sarı kulübe geçmişte emek ve hizmet edenlere teşekkür plaketi verdi. Spor yazarımız Yılmaz Aktepe de bu ödüle layık görüldü.

Yapılan konuşmaların ardından yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerin seçimine geçildi. Yapılan oylama sonu 96 oyun 37′sini Kemal Can alırken, Mevlüt Özdek 59 oy alarak Söğütlüçeşmespor’un yeni başkanı seçilmiş oldu.
Yeni Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

Yönetim Asil Kurulu: Mevlüt Özdek, Ali Hacıoğlu, Hasan Tuna, M.Ali Hoş, Muhlis Taşdemir, Yavuz Demirkıyak, Kadir Ük, Hasan Cindioğlu, Abdülmecit Eraslan
Yedek Üyeler: Hamdi Ermiş, Halil Özdemir, Hayri Öz, Cevat Çetin, Recep Özdek, Hayati Yalçın, Ercan İmre, Mustafa Aydemir, Levent Kıyı.
Denetleme Asil: Ünal Tuna, Bayram Toğnaş, İbrahim Mandacıoğlu.
Denetleme Yedek: Ekrem Burak, Ali Çakır oğlu, Alaatin Bilgin

yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum