Sportif direktör bilmiyor anlamadığını söyledi

Sportif direktör bilmiyor anlamadığını söyledi

 Beşiktaş taraftarı gol atmanın sevincini anlamıyorsa Abu Bakar gibi gittikten sonra anlarız. O izliyor! Hafifçe söylemek gerekirse, ne ayıp!

 

 Beşiktaş taraftarı gol atmanın sevincini anlamıyorsa Abu Bakar gibi gittikten sonra anlarız. O izliyor! Hafifçe söylemek gerekirse, ne ayıp!

Ebu Bekir, tepkiyi en aza indirmek için şampiyonluk süreci boyunca kendisine istediği parayı vermeyerek ve şampiyonluk riski pahasına ödün vermeyerek çalıştı. İsim, dikkat dağıtmak ve doğrulamak için sosyal medyaya sızdırıldı. Sokratik yorumcu Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş değerlendirmesi

Demirkol'un açıklamasının ana hatları şöyle:

Şenol Hoca ideal orta saha oyuncusunu bulamıyor. Bu yüzden onu bulması gerekiyordu. Bu transfer olur mu? İçindeki oyuncularla mı olacak? Salih bazı şeyleri  iyi yapabilir, bazılarını yapamaz. Bazı günler iyi. Gedson bazı şeyleri  iyi yapabilir ama bazılarını yapamaz. Herkese söyleyebiliriz...Atiba bir bakıma artık yaşlandı...Aynı şeyi Joseph'e de söyleyebiliriz. Yani  güvenilirliği; oynayıp oynamayacakları, sakatlanacakları veya cezalı olup olmayacakları belli değil. Savunmayı bırakmamak imkansız. Savunmada Masuku; şüphesiz çağın prizmabet en gelişmiş oyuncularından biridir. En azından pozisyonunu netleştirdi. İsmail zamanında 'Bu adam ne yapıyor? Burada ne yapıyorsun? 'diyoruz. A çıktı B C. Maç fena değildi Ancak orta sahayı oluşturmadan devamlılık sağlamak  zor. Kasımpaşa'nın da iyi orta saha oyuncuları var. Eterik, Tilpan iyi oyuncu. Onlar yaptı. Orta sahayı iyi kullandılar.

Melter ön pozisyonu görünce ayağa kalktı ve prizmabet giriş  son anda Hajrdinovic'in ayaklarını açtı ve tepkisi klas oldu. Yakından bakarsanız, görebilmeniz gerekir. O geliyor ; rakibinin bir an ayağından  topu kovaladığını görürse ona yapışır. Muhteşem. Yani her kalecinin yapabileceği bir şey değil. Geri dönüşü Beşiktaş için çok faydalı olacak. Mert  milli takımı geri getirebilir. Şu anda çok kısa, ama bu mümkün... orta sahada bir oyuncuya ihtiyacın var. Şenol Hoca oyuncu ve orada oyuncu olarak tanınıyor. Bence Şenol Hoca'nın  (Ozan Tufan) böyle bir hakkı var. Bir oyuncunun hakları vardır. Peki oyuncuların Ozan'a ihtiyacı var mı? Ozan'ın en güzel anını hatırlıyorum... öyle mi? Daha kutsal bir isim... yani mücadele etmek yerine, topu döndürmek, yerden almak, çevirmek, atmak ve rahat hissetmek için bir isme ihtiyaç var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.