Sultanbeyli Belediye, Bağcılar’ı geçemedi

Sultanbeyli Belediye, Bağcılar’ı geçemedi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup maçında Sultanbeyli Belediyespor ile Bağcılar zorlu 90 dakikada karşı, karşıya geldiler. 2 kırmızının çıktığı maçta gol sesi çıkmadı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta hafta lider giren Sultanbeyli Belediyespor sahasında konuk ettiği Bağcılarspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın Hakemi Sezer Yalçın, Bağcılarspor’dan Ömer’i 81.dakikada çift sarı karttan dolayı, Sultanbeyli Belediyespor’dan Sercan’ı ise 89.dakikada direkt kırmızı kart ile oyun alanının dışına gönderdi.

Uzatmalarda saha karıştı
Oldukça çekişmeli geçen maçın uzatma dakikalarında Bağcılarsporlu futbolcular bir pozisyonda rakip savunmacının topa elle temas etmesi sebebiyle Hakemden penaltı beklediler. Bu pozisyonda Hakem, Yardımcı Hakemine baktı ve oyunu devam ettirdi. Akabinde de Bağcılarspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Şirin Berber, kıdemli Yardımcı Hakem Barkın Güdü tarafından Hakeme bildirilerek saha dışına gönderildi. Bu olay hem saha içini hem de tribünlere karıştırdı ve maç sonu iki takım taraftarları arasında olaylar yaşandı.
0-0’lık beraberlik sonucu Sultanbeyli Belediyespor liderliği Tuzlaspor’a kaptırırken, Bağcılarspor ise aldığı bir puana rağmen iki basamak birden geriledi ve 20 puan ile 11.sırada kendisine yer buldu.

STAT: Sultanbeyli Belediye 75.Yıl
HAKEMLER: Sezer Yalçın, Barkın Güdü, Hakan Deniz
SAHA KOMİSERİ: Kamil Özüşanlı
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: Erol, Emrah, Cihan, İdris, Halim, Canberk (İsa), Gökhan, Emre (Sercan) , Sertaç (Cankat), Bayram, Reha
YEDEKLER: İsmail, Cihan, Ogün, Bünyamin
TEKNİK DİREKTÖR: Birol Küçük
BAĞCILARSPOR: Altay, Rıdvan, Osman, Başar (Bektaş), Mehmet, Hasan, Sezer, Ferhat, Ömer, Ufuk (Can), Feyyaz (Emre)
YEDEKLER: Muharrem, Cengiz, Özgür, Fettah
TEKNİK DİREKTÖR: Şirin Berber
SARI KARTLAR: Canberk, Emre, Sertaç / Altay, Osman
KIRMIZI KARTLAR: Sercan (dk 89) / Ömer (dk 81)


yerelfutbol.com
HABER: ALİ KEMAL DEMİR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.