Sultanbeyli Belediye Edirne’ye hazır

Sultanbeyli Belediye Edirne’ye hazır

Cumartesi oynayacağı Edirne Gençlikspor maçına hazırlanan Sultanbeyli Belediyespor’da tek hedef galibiyet. Teknik Patron Birol Küçük tüm Sulanbeylililere çağrıda bulundu.

Dün Saat 11:00 de başlayan antrenmana eksiksiz çıkan takım ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı; akabinde hücumda çoğalma ve takım halinde savunmaya dönüş çalışması yaparak taktik antrenmanını tamamladı. Çalışmayı sık sık durduran teknik sorumlu Birol Küçük yapılan hatalara değinerek,yapmaları ve yapmamaları gerek konularda oyuncularına uyarılarda bulundu.

Antrenmanın son bölümünde savunma oyuncuları yardımcı antrenör eşliğinde özel olarak çalıştırıldı. Streching ve esnetme hareketleriyle antrenmanı tamamlayan Sultanbeyli Belediyespor 13:30da ki öğle yemeğinin ardından istirahate çekildi.
Oynanacak karşılaşmayla ilgili bir değerlendirme de bulunan Sultanbeyli Belediyespor Teknik Direktörü Birol Küçük: Edirne Gençlik Spor’un çok iyi bir takım olduğunu, çok değerli ve sonucu her an değiştirebilecek oyunculara sahip olduğunu ve de başlarında çok deneyimli ve başarılı bir hocanın bulunduğunu belirtti. Bunun yanında kendi takımı ve şehir için bu maçın öneminin farkında olduklarını, Camiaya ve oyuncularına çok güvendiğini ve futbolcularının maçı kazanmak için ellerinden geleni yaparak tüm enerjileriyle birlikte akılları ile de sahada olacaklarına yürekten inandığını ifade etti.

Ayrıca deplasmanda oynanan ilk maçı; karşılaşmanın son dakikasında hakemin vermiş olduğu yanlış bir penaltı kararı ile kaybettiklerine değinen Birol Küçük, rakibi tanıdıklarını, artılarını ve eksiklerini bildiklerini hafta sonuna kadar sahaya yansıtacakları taktik anlayış üzerinde oyuncularla konuşarak ve çalışarak maça hazır hale geleceklerini belirtti.

Tüm Sultanbeylileri maça davet eden tecrübeli teknik adam, takımlarına destek olmak için Sultanbeyli halkını Pazar günü Sultanbeyli 75.Yıl Stadında olacağına inandığını ve onlara güzel bir galibiyet günü yaşatmak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.