Sultanbeyli'de öğrencilere destek merkezi açıldı

Sultanbeyli'de öğrencilere destek merkezi açıldı

Gençlere eğitimlerinde destek olacak Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi (SUGEM) açıldı.

2012 yılını Sultanbeyli için “Eğitim ve Kültür Yılı” ilan eden belediye, yeni okulların ve destek projelerinin ardından yepyeni bir merkezi hizmete açtı.

Eğitimdeki kalitenin çıtasını yükseltmek adına kurulan Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi (SUGEM), Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ile öğrencilerin ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Açılışta ilk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, SBS 1001 Eğitim Destek Projesi’yle yakalanan başarının devamını sağlayacaklarını söyledi ve “Bu merkez, yükselişe geçen eğitim çıtamızı daha yukarılara taşıyacaktır. Gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.  

 

“SBS ÇITASINI YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Son zamanlarda gerçekleşen projeler ve açılan yeni okulların bunun bir göstergesi olduğunu ifade eden Keskin, "Hizmete aldığımız 16 yeni okul, SBS başarı çıtamızı yükseltmek için uyguladığımız SBS 1001 Eğitim Destek Projemiz, İstanbul Kalkınma Ajansı destekli Gençlik Merkezimiz ve şimdi de Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezimiz ile eğitim fırsatlarını artırma gayretindeyiz.” şeklinde konuştu. 

Kaymakam Mehmet Ceylan ise, yapılan eğitim projeleriyle Sultanbeyli’de yeni bir dönemin başladığını ifade etti ve “Kurumlar olarak eğitimin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Kurumlarımız gençlere büyük fırsatlar sunuyor. Sultanbeyli bu anlamda giderek gelişiyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.