Sultanbeyli’de satranç şöleni

Sultanbeyli’de satranç şöleni

Sultanbeyli’de okullar arasında düzenlenen satranç turnuvası başladı. Turnuvanın açılış hamlesini Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Dursun yaptı.

Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödüllü satranç turnuvasında, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 150 öğrenci mücadele ediyor.

DURSUN; “GENÇLER BİZLERİN GELECEĞİ”

Dursun, “İlçemizde siz öğrencilerin gelişimi için çok sayıda programa imza atıyoruz.  Çünkü gençlerin bu ülkenin ve bizlerin geleceği olduğunun farkındayız.” dedi. İlçe yöneticileri olarak daha güzel çalışmalar yapma gayretinde olduklarını ifade eden Dursun, konuşmasının ardından turnuvanın ilk hamlesini yaparak oyunu başlattı.

TURNUVA ÜÇ GÜN SÜRECEK

Altı hakemin görev yaptığı turnuva üç gün boyunca devam edecek. Şampiyonanın son gününde turnuvada dereceye giren öğrencilere müsabakanın yapıldığı spor salonunda ödülleri verilecek. Ayrıca turnuva sonunda, katılan öğrenciler Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği üyeleriyle birlikte tekne gezisine katılacak ve turnuvaya katılan tüm öğrencilere satranç takımı hediye edilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.