Sultanbeylispor 8 gol atarak sezonu kapattı

Sultanbeylispor 8 gol atarak sezonu kapattı

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grub takımlarından Sultanbeylispor, sezonun son maçında evinde grubun son sırasındaki Başakşehir'i misafir etti. Küme düşmesi önceki haftalarda belli olan Başakşehir'i 8-1 yenen Sultanbeylispor sezonu 38 puanla 4. sırada bitir

 İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grub takımlarından Sultanbeylispor, sezonun son maçında evinde grubun son sırasındaki Başakşehir'i misafir etti. Küme düşmesi önceki haftalarda belli olan Başakşehir'i 8-1 yenen Sultanbeylispor sezonu 38 puanla 4. sırada bitirdi. 
Onur Çakır, Ayhan Demir ve Onur Çakır'ın yönettiği mücadeleye hızlı başlayıp rakibinden üstün oynayan ev sahibi Sultanbeylispor 2.dakikada öne geçti, Ergun'un pasında Koray'a sadece dokunmak kaldı 1-0. Baskılarını arttıran ev sahibi ekip  13.dakikada Onur ile durumu 2-0 yaptı. 17.dakikada maçın yıldızı Ergun attığı güzel gol ile skoru 3-0 yapan golü kaydetti. 21.dakikada deplasman takımı Başakşehir Oğuzhan'ın ceza sahasında düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Aydın takımının tek golünü attı 3-1. 38.dakikada Koray kafa ile attığı gol ile ilk yarınında skorunu belirledi 4-1. İkinci yarıdada oyunda üstünlüğünü elden bırakmayan Sultanbeylispor, Ergun, Yener, Kadir ve Murat ile 4 gol daha bularak maçı 8-1 kazanmasını bildi. 

























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.