Takım arkadaşlarını Kartal'a davet etti

Takım arkadaşlarını Kartal'a davet etti

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde özellikle  Premier Lig'den yaptığı transferlerle tanınıyor, ancak beklentileri karşılayamadı.

 

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde özellikle  Premier Lig'den yaptığı transferlerle tanınıyor, ancak beklentileri karşılayamadı. Kamuoyu eleştirilerinin hedefi haline gelen Valerian Ismail, daha sonra yollarını ayırdı. Beşiktaş'ın Şenol Güneş'i takıma getirmesiyle birlikte gözler  transfer döneminde ne yapılacağına çevrildi. Tecrübeli teknik direktör takımı güçlendirmek için sinyal gönderdi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in haberine göre devre arasında birçok önemli yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanan Blackhawks'ın en büyük hedefi Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin forvet oyuncusu olarak belirlendi. Hakim Ziyech. 29 yaşındaki teknik direktör tarafından kulübe tavsiye edilmesinin ardından yönetim bir çalışma başlatmış ve bu marsilyabet transfer için oyuncunun maaşı artı kirası için toplam bütçeyi 3 milyon euro olarak belirlemiş. Teknik direktör Güneş'in onayını alan Blackhawks, bu hafta resmi olarak transfere başlamaya hazır. Beşiktaş yönetimi sorunun çözümü için çalışmalarını sürdürürken, kulübün desteği Romances'ten geliyor. Saiss, Yıldız olarak siyah beyazlı taraftarları ve İstanbul'daki hayatı anlatıyor ve başarılı oyuncuyu Kara Şahinler'e katılmaya davet ediyor. Tecrübeli oyuncunun adının Milan da dahil olmak üzere bir dizi İtalyan takımı tarafından takip edildiği ve geleceğine karar vermesi için zamana ihtiyacı olduğu bildiriliyor.

Geçtiğimiz hafta Fulya'da izlenen altyapı maçında yeşil beyazlı ekipten 3 futbolcuyu beğenen Şenol Güneş, oyuncuların durumu hakkında detaylı bilgi istedi. Beşiktaş teknik direktörü Şen Güneş, geçtiğimiz hafta Fulia'yı ziyaret ederek altyapı yöneticileri ve yöneticilerle görüşerek U19 ve U17 futbolcuları hakkında bilgi aldı. Antrenman marsilyabet giriş kampında adını netleştirmek isteyen tecrübeli teknik adam, U19 ekibinin Konyaspor, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve yardımcıları Şeref Çiçek, Eren Şafak ve Futbol AS ile 2-2 berabere kaldığı maçta yer aldı. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Altyapı Gelişim Müdürü Mehmet Ekşi ve Gelişim Müdürü Halim Okta ile birlikte maçı izledi.  17 yaşındaki Semih Kılıçsoy'a  ve yakından takip edilen kalecisi Göktuğ Baytekin'e hem siyah-beyazlı goller atan 70 yaşındaki teknik direktörün, Semih'i kamp için Antalya'ya göndermeyi düşündüğü bildirildi. 3 genç isim siyah beyazlı yöneticilere ileterek takip etmelerini istedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.