Takım oluştu ve Sergen Yalçın şampiyon oldu

Takım oluştu ve Sergen Yalçın şampiyon oldu

Ertesi sezon Beşiktaş formasını giydik. Düşük fiyata Türk futbol tarihinin en yüksek maaşlı futbolcusu için.Sonuç iyi olmayabilir ama bizim eylemlerimizde kusur olup olmadığını düşünmüyorum.

 

Ertesi sezon Beşiktaş formasını giydik. Düşük fiyata Türk futbol tarihinin en yüksek maaşlı futbolcusu için.Sonuç iyi olmayabilir ama bizim eylemlerimizde kusur olup olmadığını düşünmüyorum. O sezon "Premier Lig takımı" olacaktı. bizim için inşa edilmiştir. Burada kötü bir transfer olduğunu söylemek çok kötü bir yorumdur' dedi. Dünya ile Türkiye arasındaki futbol maçı 11 Aralık Pazar günü devam edecek. Bugünkü maç yayınlanacak mı?  İkinci dakikada Aurélien Tchouameni'nin golüyle 1-0 öne geçtiler ve ilk yarı bu skorla sona erdi ve maçın 52. dakikasında İngiltere penaltı verdi. 54. dakikada Harry Kane penaltıdan topu kontrol ederek skoru eşitledi. Bu golle Kane, milli takım adına 53 gol atarak milli takım rekoru olan 53 golü eşitledi. Olivier Giroud ile liderliği geri alıyor. 82. dakikada İngiltere ikinci kez penaltı babibet kazandı. 84. dakikada topa sahip olan Harry Kane bu kez topu kurtardı. Maçın geri kalanında gol olmadı.Fransa, İngiltere'yi 2-1 mağlup etti. Hugo Lloris atladı, 11. sırada yer alan Fransa ekibi bu maçta 143 numaralı formayı giydi. İlk kez forma giydi ve Fransa takımının en tartışmalı oyuncusu oldu. Yarı finale yükselen Fransa, bu  turnuvanın sürpriz takımı Fas ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ın yıllar önce Hırvatistan kalecisi Dominic Livakoviç yerine Loris Karius'u tercih ettiği ortaya çıktı. Herkes Dünya Kupası'ndaki Hırvat kaleci Livakovic'ten bahsediyor. Dominic Livakoviç çeyrek finalde Brezilya'ya duvar örerken Hırvatistan'ı  yarı finale taşıyan isim oldu. Dominik Livakovic, Beşiktaş kapılarından döneceği için herkesin bahsettiği kaleci. Beşiktaş'ın eski kaleci antrenörü Marjan Mrmic,  Dünya Kupası'nda Hırvat milli takımını temsil ediyor. Görünüşe göre Mrmic, 2018-2019 sezonunun babilbet giriş başında  Dominik Livakovic'i Beşiktaş'a teklif etmiş ancak yönetim Loris Karius'a geçiş yapmıştı. O dönem Beşiktaş keşif timinin de Dominik Livakoviç'e olumsuz rapor verdiği söylenmişti. Dominik Livakovic, 9 Ocak 1995'te Zadar'da doğdu. 1.88 boyundaki kaleci, futbol kariyerine Zadar'da başladı. Daha sonra NK Zagreb'e ve ardından Dinamo Zagreb'e katıldı. 2016 yılından beri Dinamo Zagreb'de bulunan Dominik Livakovic'in  2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.