Tekin, Şişli Belediyesi meclis üyelerine hakaret eden Simge Eldeniz’i yazdı!

Tekin, Şişli Belediyesi meclis üyelerine hakaret eden Simge Eldeniz’i yazdı!

Mehmet Tekin; Şişli Belediyesi koridorlarında "meclis üyelerini, bu meclis üyelerini listeye yazanları ve onları seçenleri" diye bağıra bağıra hakaret eden Simge Eldeniz’e kimsenin dokunamadığını köşe yazısına taşıdı.

GÖNEN ORHAN, İLK ÖNCE KESKİN’İN KAMPANYASINI,

SONRA DA BELEDİYEYİ YÖNETTİ

Gönen Orhan, Muammer Keskin Şişli Belediye başkanı olmadan önce, diğer ilçe belediye başkanlarına yaptığı gibi, ilk olarak kampanyalarını yönetmişti.

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkan olduktan sonra da kimi zaman müteahhidi kimi zaman da başdanışmanı olarak Şişli Belediyesi’ni yönetmeye başlamıştı.

GÖNEN ORHAN, KOMŞU MASA’NIN BAŞINA

SİMGE ELDENİZ’İ GETİRDİ

Gönen Orhan, Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra da adrese teslim ihaleler almaya başladı.

Gönen Orhan, aldığı bu adrese teslim ihalelerin en başında da ‘Komşu Masa’ ismiyle kurulan iş oldu. Gönen Orhan da bu sistemin başına Simge Eldeniz’i getirdi.

SİMGE ELDENİZ’E ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE,

KİMSE HESAP SORAMAZ HALE GELDİ   

Gönen Orhan ve Muammer Keskin, Simge Eldeniz’e öyle bir yetki verdiler ki; Eldeniz, Şişli Belediyesi’nde ne memur ne müdür ne başkan yardımcısı ne de meclis üyelerini tanımaz hale geldi. Tepki göstermeye çalışanlar da dışlanmaya ve azarlanmaya başlandı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN MECLİS ÜYELERİ BELEDİYEYE GİREMEDİ

Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri, Şişli Belediyesi’nin binasından girerken kartlarındaki bir arıza nedeniyle giriş yapamamışlardı. Komşu Masa ekibinin Şişli Belediyesi meclis üyelerini tanımaması üzerine de bir tartışma yaşanmıştı.

MECLİS ÜYELERİ, YAŞANAN OLAYIN

NEDENİNİ ÖĞRENMEK İSTEDİLER

Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri, yaşanan bu olayın nedenini öğrenmek ve bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için araştırmaya başladılar.

Meclis üyeleri, güvenlik müdürünü çağırdıklarında bu olayın güvenlikten değil, Komşu Masa ekibinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

SİMGE ELDENİZ,

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE HAKARET ETMİŞTİ

Meclis üyeleri, Komşu Masa ekibinin başı olan Simge Eldeniz’i konunun nedenlerini öğrenmek için çağırdıklarında, Simge Eldeniz meclis üyelerine ters ve sert cevaplar vermeye başladı. Eldeniz'in verdiği cevaplar nedeniyle de tartışma büyüdü.

Yaşanan bu tartışma nedeniyle Eldeniz, meclis üyelerinin odasını terk ederek, Şişli Belediyesi’nin koridorunda bağırarak, böyle meclis üyelerini de bunları meclis üyesi seçini de.. diye hakaret etmişti.

BAZI MECLİS ÜYELERİ, YA SİMGE ELDENİZ GİDECEK

YA DA İSTİFA EDECEĞİM DEMİŞTİ

Bu hakaret üzerine ya Simge Eldeniz gidecek ya da ben istifa edeceğim diyen meclis üyeleri, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e giderek durumu aktardılar.

Keskin de her zamanki gibi ortalığı sakinleştirerek meclis üyelerini geri gönderdi.

SİMGE ELDENİZ, KISA BİR TATİL SONRASI

GÖREVİNİN BAŞINA GELDİ

Eldeniz, bir ara Şişli Belediyesi’ne gelmemişti. Simge Eldeniz’in kısa bir süre sonra tekrar Şişli Belediyesi’ne geldiğinde, Keskin'in Eldeniz'i kısa bir süre tatile gönderdiği anlaşıldı.

SİMGE ELDENİZ, KAYMAKAM’A SUNUM YAPTI  

Geçtiğimiz günlerde Şişli’nin mülki amiri konumunda olan Şişli Kaymakam’ı Şişli Belediyesi’ne brifing almak için ziyarete geldi.

Onca yaşanan olaylardan sonra, Şişli’nin en tepesindeki mülki amir olan Şişli Kaymakamı’na, Şişli Belediyesi’nin onca üst düzey bürokratı varken, Simge Eldeniz’in brifing vermesi tepkilere neden oldu.

CHP’NİN GENEL SEKRETERİ GELDİĞİNDE DE

YİNE SİMGE ELDENİZ SAHNEDEYDİ

Yine geçtiğimiz günlerde, Şişli Belediyesi’nin çok önem verdiği ve CHP’nin Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin de katıldığı ödül töreninde sahnede yine Simge Eldeniz yer aldı.

Simge Eldeniz’in onca sansasyonundan sonra, hiçbir şey olmamış gibi sahnede yer alması bardağı taşıran son damla oldu.

Şehri İstanbul ve Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin, yaşanan bu olayı köşesindeki yazısında kaleme aldı.

Mehmet Tekin'in yaptığı araştırmalarda, Simge Eldeniz dosyasının daha çok sansasyonlar yaratacağını söylemesi de dikkat çekti.

İŞTE MEHMET TEKİN’İN KÖŞE YAZISI

sehri-istanbul-sisli-gazetesi-genel-yayin-yonetmeni-mehmet-tekin-simge-eldeniz-kose-yazisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler