Tekin’in Emir Sarıgül haberi ulusal basında

Tekin’in Emir Sarıgül haberi ulusal basında

Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Tekin Şişli’deki yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamaların bu gün gerçekleşmesiyle birlikte, bu gün Akşam Gazetesi de o iddialardan ‘Mustafa Sarıgül’ün tahtının Emir Sarıgül’e devredeceği’ haberini manşetten verdi.

 TEKİN’İN İDDİALARI TEK TEK ÇIKIYOR

O gün yaptığımız iddialardan bir kısmı olan; CHP kanadından Mustafa Sarıgül oğlu Emir Sarıgül’ü ilk üçüncü sıradan, çocukluk arkadaşları Sarıgül’den daha eski olan Bayram Özata’yı birinci sıradan, Eyüp Birgün’ü ikinci sıradan meclis üyesi olacağını, sonrasında da Emir Sarıgül’ü belediye başkanı yapacaklarını iddia etmiştik. 

SARIGÜL'ÜN TAHTI OĞLU EMİR SARIGÜL'E
En kötü ihtimalle de göstermelik bir belediye başkanı konularak paralel bir yapı ile belediyeyi Emir Sarıgül’ün babasından aldığı talimatlar doğrultusunda yöneteceklerini iddia etmiştik.

BAYRAM ÖZATA KONTENJAN 1.SIRA
O gün iddia ettiğimiz Bayram Özata için liste birimci sıradan aday olacak demiştik. Bu gün belediyeyi kazanacaklarını düşünerek Bayram Özata’yı kontenjan birinci sıradan aday yaptılar.  

EMİR SARIGÜL’E 3 SIRA DEDİK 4.SIRA OLDU
Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye meclisine gireceğini sonradan da belediye başkanı istifa ettirilerek başkan yapılacağını iddia etmiştik.
En kötü ihtimalle de göstermelik bir belediye başkanı bulunarak belediyeyi paralel bir yapı ile yöneteceklerini yazmıştık. Bu güne geldiğimizde de Emir Sarıgül’ün şoförünü meclise aldığı iddialarıyla birlikte göstermelik bir meclisin yapılması da iddialarımızın tek tek çıktığını ortaya koyuyor.

EYÜP BİRGÜN’Ü TEHLİKE GÖRDÜLER
Eyüp Birgün ile ilgili gazetemizde çarpıcı belge ve bilgilerin olması sebebiyle ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaratacağı ve en önemli bir başka sebep olarak ta Mustafa Sarıgül ile Emir Sarıgül’ün Şişli Belediyesi’nde istedikleri gibi hareket edemeyecekleri düşüncesiyle Eyüp Birgün’ü Beşiktaş’tan belediye meclis üyesi yaparak tehlikeyi uzaklaştırmış oldular. Bu da belediyeyi seçilen başkandan ziyade kurulacak paralel bir yapının göstergesi olarak görülüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.