Tekrar oynamak çok önemli, çok kıymetli bir şey, tabii Beşiktaş Elsing ile sorunlar yaşadı

Tekrar oynamak çok önemli, çok kıymetli bir şey, tabii Beşiktaş Elsing ile sorunlar yaşadı

Sözleşmeli olarak başlayan Elsing'in çok genç yaşı nedeniyle düşüşe devam etmesine neden olan futbol dışında aslında bir sorun vardı.

 

Sözleşmeli olarak başlayan Elsing'in çok genç yaşı nedeniyle düşüşe devam etmesine neden olan futbol dışında aslında bir sorun vardı. Deneyimli kaleci Mert Günok Çıtayı yükseltmek önemli ama önemli  bir hamle daha var. Çok deneyimli, kendimi çok sağlam hissediyorum, durduğum yer hata oranı yüksek olan yer.

Mert Günok'un ayakları iyi ve oyun tarzına bakarsanız başarı oranı çok yüksek, Türkiye'nin en başarılı kalecilerinden biri. Beşiktaş için sorun, Nkodu ve Redmond'un ilk 11'de aynı anda olması veya aynı anda onları oyundan çıkarmanız, oyunu roofbet düzeltmenizdir. Beşiktaş'ın sorunu belli bir pozisyonda olmalarıdır. Taktiksel olarak dönüp skor üstünlüğüne sahip değilsiniz, kontra atak ve taşıyan oyuncularınız yok çünkü böyle oyuncularınız yok.

Cenk ve Weghorst birlikte oynuyor, birçok avantajı var ama dezavantajları da var. Ne de olsa bakarsan Cenk artık oynamıyor ve Weghorst oynamaktan sıkılıp sahayı terk ettiğinde onunla rotasyona girecek bir oyuncun yok. Orta sahada da aynı sorun var, sağ bekte  sağ bek var ve Rosier yokken orta sahada Tayfour oynayıp orta saha tutamazsınız.

Ebu Bekir yaralandı! Neden engellisin?

Weghorst'un gideceğini herkes biliyor, başkan biliyor, Şenol Güneş biliyor, bir haftadır antrenman yapmayan, çantasını toplayıp antrenmana roofbet giriş gitmeyen oyuncu ne yapar? Maçtan sonra Şenol Güneş'in söyledikleri tamamen doğru ve gereksiz değildi. Herkes biliyor.

Ebu Bekir kurallara göre yaptığı anlaşmadan dolayı Ebu Bekir'i oynamadı, hayır, Ebu Bekir sakatlanmadı! Neden yaralandı? Topal değil, insanlarla böyle alay etmeye gerek yok, dürüst olalım... Sorun şu ki Weghorst gelir gider, hiçbir şey olmaz, Talisca gelir ve Şimdi gidiyor, hiçbir şey, Abuobakar geliyor ve gidiyor, hiçbir şey yok. Kulüpler en iyi oyuncularını kaybediyor, bu kontratları nasıl imzalıyorsunuz? Kim yaptı? Bu ne işe yarıyor? Kulüplerin bu tür seçeneklerde çıkarları yok mu? Sen böyle iş yapmaz mısın? Beşiktaş bu tip oyunculardan sürekli kayıp alıyor, kabul ediyor, belli bir seviyeye getiriyor ve yine de kaybediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.