Tevfik Göksu'dan açıklama: ‘Biz camiler yapar camiler açarız’

Tevfik Göksu'dan açıklama: ‘Biz camiler yapar camiler açarız’

Esenler Belediyesi CHP Meclis Üyesi Kemal Şahin’in camiyi sattı açıklamasına, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ‘Biz camiler yapar camiler açarız’ açıklaması geldi.

Tevfik Göksu, geçtiğimiz günlerde Esenler Belediye Meclisi’ni olağanüstü toplayarak bir dizi kararlar almıştı.

TEVFİK GÖKSU CAMİ YERİNİ SATTI DEMİŞTİ

Esenler Belediyesi CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin’de bu toplantı sonrası Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun belediyenin borcu karşılığında Esenler'deki Güneştepe Camisi'ni sattı şeklinde bir açıklama yapmıştı.         

Kemal Şahin, “Biz toplantı salonuna girene kadar gayrimenkulün satışı hakkında meclis üyeleri olarak hiçbir şey bilmiyorduk. Normalde bu gayrimenkul satışı yapılırken komisyon raporu hazırlanır ve meclis üyelerine iki gün önceden rapor verilirdi. Pandemi sürecini fırsat bilip oldu bittiye getirdiler.

“TOPLANTIDAN SONRA CAMİNİN SATILDIĞINI ÖĞRENDİM”

Toplantıdan sonra yaptığım araştırmayla satılan yerin ibadet alanını gördüm” demişti. Olağanüstü meclis oturumu sırasında gayrimenkule ait ada parsel numarasının hızlıca okunup onay istendiğini belirtmişti.

İBB Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin’in açıklamalarına cevap verdi. İşte, Göksu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı   

"BİZ CAMİLER YAPAR CAMİLER AÇARIZ"

Yapılan işlem, dini tesis alanında bulunan bir arsanın (cami değil) yasal prosedür gereği devletin hazinesine devredilmesinden ibarettir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.