“The It Girls” yılbaşında Billionaire Club’ta

“The It Girls” yılbaşında Billionaire Club’ta

Billionaire Club, yeni yılı 31 Aralık Pazartesi gecesi gerçekleşecek muhteşem bir partiyle karşılıyor. Yılbaşı gecesi Londra’dan gelecek “The It Girls” modern kabare grubunun şovuna sahne olacak.

Virgin Group, Barclays Bank, Mercedes Benz, Emirates Palace Abu Dhabi gibi dünyaca ünlü markaların etkinliklerinde sahne alan grup “The It Girls”, yılbaşında Billionaire Club konuklarına unutulmaz bir eğlence yaşatacak.
 
Yılbaşı gecesi eşsiz ve heyecan verici şovları ile herkesi büyüleyecek The It Girls, iki dansçı, bir vokalist ve bir saksafon çalan dört yetenekli kadın sanatçıdan oluşan bir grup. Benzersiz performanslarının arkasında profesyonel bir ekip, koreograflar ve stilistler yer alıyor. Nefes kesen “The It Grils” modern kabare gösterisi tüm konukları büyüleyecek.
 
Eğlencenin sabaha kadar süreceği yılbaşı partisi, ayrıca Dj İlker Evci’nin muhteşem müzikleriyle ve Billionaire Club dans grubunun özel dans şovlarıyla renklenecek.
 
Istanbul’un en lüks oteli The Istanbul Edition’ın içinde yer alan Billionaire Club, eğlenceyi doruğa taşıyan süpriz şovlarıyla konuklarına unutamayacakları bir gece sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.