Topaz, Gümüşsuyu’ndan Boğaz’a bir tutam lezzet

Topaz, Gümüşsuyu’ndan Boğaz’a bir tutam lezzet

Mutfakta harikalar yaratan şef Tevfik Alparslan'ın, her mevsim hazırladığı yeni yemekler ile lezzet konusundaki iddiasını devam ettiren Topaz, seçkin şarapları ve elegan ortamıyla şehrin vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Modern Akdeniz yemekleri ile Osmanlı mutfağının sofistike lezzetlerini, dünyanın en seçkin şarapları eşliğinde sunan Topaz, her ay belli bir bölgeden gelen özel bir ürün ile yeni yemekler hazırlayarak yerele, yöreselliğe ve mevsimselliğe verdiği önemi lezzetleriyle vurguluyor. 

Canlı ve kozmopolit şehrin kalbinde yer alan Topaz, İstanbul'un kalabalığından ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere, sakin bir atmosfer sunuyor. Lezzetli yemeklerinin yanısıra; bar ve lounge bölümlerinde alınacak aperatif ve kokteylleri ile de yoğun geçen iş gününü keyifle uğurlamanıza yardımcı oluyor.

Kesintisiz boğaz manzarası ve alışılagelenin dışında bir müzik zevki ile bütünleşen büyüleyici atmosferini, masa düzenine kadar her detaya yansıtan Topaz, yenilik rüzgarlarını iyi yemek meraklılarına Gümüşsuyu’nda sunmaya devam ediyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.