Topbaş'a En Yüksek Oy Sultanbeyli'den

Topbaş'a En Yüksek Oy Sultanbeyli'den

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna üçüncü kez oturan Dr. Kadir Topbaş'a en yüksek oy oranı Sultanbeyli'den çıktı.

      İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna üçüncü kez oturan Dr. Kadir Topbaş'a en yüksek oy oranı Sultanbeyli'den çıktı. Kadir Topbaş Sultanbeylili seçmenlerin yaklaşık yüzde 69'unun oyunu aldı.

     30 Mart yerel seçimlerinden aldığı yüzde 48'lik oy oranıyla üçüncü kez başkanlık ipini göğüsleyen Kadir Topbaş'a en büyük desteklerden biri de Sultanbeyli'den çıktı. İlçeden Kadir Topbaş'a yüzde 69 oranında oy verildi. Bu oranla Sultanbeyli İstanbul'da Kadir Topbaş'a en büyük desteği verdi.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Adayı Kadir Topbaş, 30 Mart Yerel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. "Bir demokrasi yarışını daha geride bıraktık. Kazanan demokrasi, Türkiye ve İstanbul oldu. Hayırlı olsun diyorum. Bu seçimin demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasını diliyorum" diyen Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;

    "Hizmet aşkımız bu kenti dünyanın diğer kentleriyle yarışa soktu. Hizmet anlayışımız, gayretli çalışmalarımız 3. Dönemde de devam edecektir. İstanbul dünyadaki mücadelesinde daima varlığını hissettirecektir. İstanbul gibi bir kentte beni 3. Kez başkanlığa layık gören tüm İstanbullulara, parti teşkilatıma ve adaylığım konusunda Sayın Başbakanımıza özellikle teşekkür ediyorum."

İstanbullular memnun kalacak

    Bu başarının kendisine büyük bir sorumluk daha yüklediğini vurgulayan Kadir Topbaş, "İstanbullular 'Kadir Abi' dediler. Bu gururu yaşarken, üzerimize yüklenen sorumlulukla hizmetlerimizin ardı arkası kesilmeden devam edecek. İnşallah İstanbullular dönem sonuna geldiğimizde İstanbul'un başarılarından memnun olacaklar. Övgüyle konuşulan bir İstanbul'u birlikte yakalamış olacağız. Katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla halkı kucaklayan ve 'Türkiye yerelden kalkınır' anlayışıyla hizmetlerimiz sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.